2777
2789

بچه ها من یه دختر 5 ساله دارم.. باردارم و پسره 

.سیسمونی دخترمو مامانم گرفت 

سیسمونی دخترم همش صورتی بود

و خیلی از وسایل مث شونه و حوله و پتو و دستمال خشک کن و زیر انداز تعویض و دندونی و شیشه شیر و اینا که واقعا.. یا خراب شده بودن یا انداخته بودم رفته بود.. 

رفتیم اینارو با چند لباس و چند تا چیز دیگه خریدم.. 

بعد امشب جلو عمه هام که گفتم 

اونا گفتن.. شوهرت خریده چون پسره 

وگرنه نمی‌خرید

منم گفتم چه ربطی داره.. بچشه.. 

مزه بچه داشتن و داره.. 

میدونه بچه عزیزه.. بعد گفت نخیر.. چون پسره.. 

خبلی بهم برخورد.. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

راست گفته لابد

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدم میاد کسی میگه خداروشکر که پسره بچت.. 

واقعا بدم میاد...چقدر نفهمن که میگن 

یا بعضیا اینجا میگن.. چکار کردی پسر شد

اه اه

راست گفته لابد

دختر باشه.. نباید شیشه شیر میخرید؟؟ 

من شوهرمو میشناسم جنسیت زده نیست 

بدم میاد کسی میگه خداروشکر که پسره بچت..  واقعا بدم میاد...چقدر نفهمن که میگن  یا بعضیا ...

ول کن بابا بزار بگن خودتو اذیت نکن 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بعضیا خییییلی نفهمن 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

بزار بقیه هر چی دلشون بخواد بگن اصلا اهمیت نده ب حرف دیگران مهم خانواده خودته فقط در کنار هم خوش باشین در ضمن اینقدر علکی حرص نخور واسه شاه پسرت خوب نیست تاثیر میزاره روش وقتی بدنیا میاد بدقلق و گریه میکنه

دختر حوله و لباس نمیخواد فقط پسر می‌خواد؟؟

بخدا اگه عمم نبود.. یجور دیگه جوابشو میدادم