2777
2789

ماباعشق ازدواج کردیم ازلحاظ مالی میشه کفت خوبیم یه بچه یک سال ونیمه داریم اماازاول ازدواجمون من نسبت به زندگیمون حس خوبی ندارم عاشق شوهرمم ولی یوقتایی وقتی پیشمه بی دلیل ازش طوری متنفرمیشم که نمیخوام نگاهش کنم حتاباکوچکترین چیزاعصبی میشم وبه طلاق فک میکنم ولی میدونم واقعاادمی نیستم که بتونم ازش دل بکنم شوهرم خیلی مردخوبیه خیلی هم محبت میکنه چندباری دعای باطل السحرگرفتم چندوقتی این حسم میره بازبرمیگرده

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش برمیگرده ب زایمان  منم بعد زایمان این حالتو داشتم و دارم هنوزم دقیقا همسن پسر منه

من اززمان عقدداشتم ولی بعدزایمانم ده برابرشد

دمدمی هستی چربطی به طلسم گون خروس داره  تربیتت اینطور بوده که دمدمی شدی مادرو پدرت هم احتمالا ...

دمدمی که هستم اماتوخانوادمون هیچکی مث من نیس

فقط بهت بگم با ببخشید دعوا و غرزدن شوهرت به  مرور اخلاقش عوض میشه  اشتباه  نکن  طبق تجربه بهت میگم  برو مشاوره،یا  ی شماره هست  رایگان مشاوره  میده فکر میکنم۱۴۸۰باشه

خیلی سخته انقدربهش الکی گیرمیدم همه دعوام میکنن که چرااینجوری 

نکن بخدا دودش  توچشم خودت میره  شوهرت  مردصبوریه ولی ی وقت  به خودت میایی میبینی  یا شوهرت  ول کرده رفته  یا اخلاقش تغییرکرده   ی مرد عصبی وکم حوصله شده 

مرسی💚

خواهش میکنم عزیزم 😘خواهرانه  بهت  میگم  لطفا گوش کن  منم  مثل  خودت بودم شوهرم  هشت  سال تحمل کرد بعدش اخلاقش  شد مثل  خودم،من اشتباه کردم  کاش اینکارو نمیکردم