۶ ماه قبل یه یخچال ساید سامسونگ خریدیم فروشنده گفت این قاچاقه به اسم نمایشگاهی برات فاکتور میکنم حدودا ۲۰ تومن از قیمت شرکت پایینتره ولی ممکنه که خط وخش جزئی رو بدنه باشه اگر شانس بیارین نباشه
حالا من حامله یک هفته به زایمانم از یکطرف اسبابکشی خلاصه یخچالو نمایندگی آورد با تاخیر ۴ روزه هم برا نصب و گارنتی اومد گفت کاملا اوکی هست خط و خشم نداره همون روزم پسر دوساله ام تو تب کرونا میسوخت بماند که تشنج کردو به بیمارستان و هزار بدبختی هم رسیدیم و با تاخیر رفتم برا زایمان ... سرتونو درد نیارم یخچالو دادم کارگر پر کرد و اصلا فرصت نکردم تمیزش کنم چند روز قبل فریزر اومدم تمیز کنم قفسه درآوردم دیدم دوتا ترکه شوهرمو صدا کردم با دقت نگاه کردیم دیدم یه ور دیواره سرتاسر چسب یه تیکه سفیده کندیم دیدیم بعله کابین یه ترک گنده و عمیق داره با چسب چسبوندن روشم مثله کاغذ دیواری چسب یه تیکه انداختن نگم که فشار خونم رو چند بود یاد مریضی پدرمو مصیبتها ی اون دوره هم افتادم خلاصه داشتم سکته میکردم
زنگ زدم نمایندگی گفت با فروشنده قطع همکاری کردن چون چند مورد اینجوری داشته بهم گفت از نمایندگی کاری نمیشه کردو شکایت کنم تعزیرات
زنگ زدم چندجا بانه و اینطرف اونطرف گفتن ثنعتو معدن شکایت کنم پدرشو درمیارن حالا موندم شب عیدی کجا برم زودتر جواب میگیرم