2777
2789

۶ ماه قبل یه یخچال ساید سامسونگ خریدیم فروشنده گفت این قاچاقه به اسم نمایشگاهی برات فاکتور میکنم حدودا ۲۰ تومن از قیمت شرکت پایینتره ولی ممکنه که خط وخش  جزئی رو بدنه باشه  اگر شانس بیارین نباشه

حالا من حامله یک هفته به زایمانم از یکطرف اسباب‌کشی خلاصه یخچالو نمایندگی آورد با تاخیر ۴ روزه هم برا نصب و گارنتی اومد گفت کاملا اوکی هست خط و خشم نداره   همون روزم پسر دوساله ام تو تب کرونا میسوخت بماند که تشنج کردو به بیمارستان و هزار بدبختی هم رسیدیم و با تاخیر رفتم برا زایمان ... سرتونو درد نیارم یخچالو دادم کارگر پر کرد و اصلا فرصت نکردم تمیزش کنم چند روز قبل فریزر اومدم تمیز کنم قفسه درآوردم دیدم دوتا ترکه  شوهرمو صدا کردم با دقت نگاه کردیم دیدم یه ور دیواره سرتاسر چسب یه تیکه سفیده  کندیم دیدیم بعله   کابین یه ترک گنده و عمیق داره با چسب چسبوندن روشم   مثله کاغذ دیواری چسب یه تیکه انداختن   نگم که فشار خونم رو چند بود یاد مریضی پدرمو مصیبت‌ها ی اون دوره هم افتادم خلاصه داشتم سکته میکردم

زنگ زدم نمایندگی گفت با فروشنده قطع همکاری کردن چون چند مورد اینجوری داشته بهم گفت از نمایندگی کاری نمیشه کردو شکایت کنم تعزیرات   

زنگ زدم چندجا بانه و اینطرف اونطرف  گفتن ثنعتو معدن شکایت کنم پدرشو درمیارن    حالا موندم شب عیدی کجا برم زودتر جواب میگیرم 

حتی دلم به خسارتم نیست  دلم میخواد عوضش کنن   

نمایندگی گفت شاید کابین تعویض بشه

اصلا نمیخوام یخچالی رو که دل و حیگرش وا شده باشه خیلی ناراحتم کلیسا شوهرم دعوا کردم  بیچاره میگفت نصابی نفهمیده   با اون اوضاع کرونا و گرفتاری من از کجا بفهمم   حقم داشت کثافت خیلی ماهرانه چسب زده بود   لامپ روشنم انعکاس نور داره اصلا نفهمیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اتحادیه لوازم خانگی صنف دارن کجاست نمیدونم تهران اگه هستی که راحتتره

طهرانم    ولی گفت تعزیرات و صنعت معدن نتیجه میده  نمیدونم واقعا کجا برم  که تکلیفم روشن بشه الافی نداشته باشه

فکر میکنی چه حکمی بدن

من هفته ی پیش بودم شکایت کردم گفتم اگه حق با من باشه تمام خسارت منو میده طرف گفت باید توافق کنین دیگه مورد شما کلاه برداریه جدی تر برخورد میکنن فاکتور فروش دارین؟

من هفته ی پیش بودم شکایت کردم گفتم اگه حق با من باشه تمام خسارت منو میده طرف گفت باید توافق کنین دیگ ...

هپه چی داریم فاکتور گارانتی     

چقدر طول کشید کجا رفتی    هزینه داشت؟

هزینه نداره برای من گفت اواخر فروردین اردیبهشت رسیدگی میشه آدرسشو میدونی کجاست؟

آدرس کجا؟  ما از یه قزوشگاه سلسییل خوش خریدیم    صنعت و معدن اونیکه فردوسیه  میشناسم  تو کجا رفتی؟