2777
2789
عنوان

شوهرم فاز مجردی گرفته

1343 بازدید | 49 پست

سلام من یه پسر۳ساله  دارم ۵ساله ازدواج کردم همسرم رفیق بازه. درحدی که کلی ضرر مالی هم کردیم به اسم دوست و رفیق پولمونو بالاکشیدن ولی همسرم دست برنداشته از این کاراش... رفاقت با آقایون کم بود الان رفاقت با خانما هم اضافه شده عضو فعال اکثر برنامه های چت شده تیک میزنم باهمه صحبت میکنه  چت..صوتی...  و واقعا این کاراش خیلی همسرمو از چشمم انداخته جای خوابمون جداست ماهی ی بار رابطه داریم میادکارشومیکنه وهمین... من خودمو به خاب میزنم کلانادیدش میگیرم  بدون هیچ حرکت وهیچیییی.. خانواده شوهرم در جریان کاراش هستن نصیحتش میکنن ولی خب مگه گوش میده؟؟

یمدت قهربودم یچموگذاشتم رفتم ۳ماه  از بابت این کارای اخیرش ولی خب بین بد و بدتر بدو انتخاب کردم 

خانواده شوهرم بهش میگن چکارمیخای بکنی این رفتار درست نیس بشین زندگی کن ولی خب دریغ از عمل کردن

اواایل که رفت تو برنامه خیلی جروبحث و دعوا داشتیم خیلییییی مخالف کاراش بودم  ولی رفته رفته دیدم هرکاری کنم اون بیخیال برنامه هاش نمیشه  همه میگفتن نگران نباش ی دورش میگذره فعلادر حده چته... اگه جاهامون عوض میشد من ازاین کارامیکردم شوهرم میپذیرفت؟؟؟ یابقیه ازاین دید بهش نگاه میکردن؟؟؟ مسلما نه فقط ماخانماهستیم که باید بسوزیم و بسازیم 

دیگه برام عادی شده کاراش و البته اونم کمی مراعات می‌کنه  حداقل جلوی من!  ولی خب درارتباطه هنوز بادوستاش که خانم هستن... روز به روز دلسردتراز روز قبل نسبت بهش شدم اصن هیچ حرفی نمیزنیم باهم مگر درمواقعی لزوم همه روشی امتحان کردم باخنده سیاست مهربونیت هیچ کدوم جواب نداد شوهرم کلاادم  درونگراییه تواین مورد اصن هیچ حرفی نمی‌زنه منم شدم یکی مث اون  بی تفاوتی بهترین راهه منم شخصیت و غرور دارم

همه تلاشموکردم  بخاطر پسرم ۱۰۰خودموگذاشتم ولی ایشون همکاری نمیکنه یعنی نمیخاد فاز مجردی گرفته اینکارایی که می‌کنه گشتن توبرنامه ها چت رفتن دنبال دخترا اصن درشان یه مرد متاهل نیس  اون الان یه پدر و همسره باید بپذیره و الویتش ما باشیم ولی خب هرچیزیو به ماترجیح میده شاید درست هم بشه نمی‌دونم  فعلا که امیدی ندارم من نمیخام بشینم فقط بچه بزرگ کنم منم جوونم  میخام شوهرم نیازامو درک کنه رفعشون کنه نیاز به توجه محبت و و و...  اصن دوس ندارم فقط بخاطر بچه منوکنار خودش بخاد  یابخاطربچه تواین زندگی بمونیم جفتمون .. بارهاازش پرسیدم جوابی نمیده نه فقط به من کلاجواب هیچکیو نمیده حتی پدرمادرش..اصن هیچ حرفی نمیزنه میگم مشکلت چیه میخوای چیکار کنی میخوای اینجوری ادامه بدی سکوت و بازم سکوت.. نظر شما چیه شمابودین چیکارمیکردین؟؟؟؟بنظرتون چه اقدامی لازمه؟؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر طولانیش کردی از حوصلمون خارجه

معلومه با نوشتنت آدمی هستی که خیلی به جزئیات توجه میکنی و موشکافانه عمل میکنی

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

همه جوره حق با توعه بشین منطقی باهاش صحبت من 

بگو تکلیفت رو روشن کنه

اگه به این کاراش ادامه بده میری برای همیشه

واقعا هم این کارو بکن

تاکی میخوای تحمل کنی؟

مادر شوهر منم ۳۰ سال صبر کرد ولی چه فایده الان خیلی شکسته تر از پدرشوهرمه

پدرشوهرم هنوز که هنوزه زن بازه 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

انقاقاپسرمونوخیلی دوس داره ولی چون شوهرم تک پسره بهش توجه زیادشده و الان ریده به خودش 

اسی فقط یچیزی از ذهنم رد شد، یمدت فقط محبت عشق صفا صمیمیت بخرج بده بدونه غر زدن،شاید درست شد

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺