2777
2789
عنوان

دلم گرفته

369 بازدید | 29 پست

امشب خیلی دلم گرفته من داشتم ظرف میشستم بعدبه شوهرم گفتم دخترمو نگه داره تا من کارم تموم بشه یکم که دخترم بی قراری کرد امدم پیشش گفت چرا طول کشید بعدش منو زد حال دلم بده خیلی تو شهر غریبم هیچ کسو ندارم😭

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا یعنی چی مگه الکیه هر وقت بخواد بزنه 

چون بچه یکم گریه کرد هیچ وقت فکر نمیکردم کتک بخورم اونم از یه نامرد جوری زد پام خشک شده😓😓😓😓

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉
چون بچه یکم گریه کرد هیچ وقت فکر نمیکردم کتک بخورم اونم از یه نامرد جوری زد پام خشک شده😓😓😓😓

اخه چه ربطی داره

بچه فقط بچه شما نیس که بچه شوهرتم هست

چون بچه گریه کرده باید شمارو بزنه؟منطقش رو نمیتونم بفهمم

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱

یه بارم با مشت زد تو سرم حالم بد شد به داداشم گفتم گفت هروقت گفتی میام دنبالت ده ساعت راهه از خانوادم دورم بعد گفتم دخترمو نمیده بهم داداشم3سال ازم کوچیک تره ولی خیلی مرده

اقایونی که توسایت هستین تورو خدا هیچ وقت دست رو خانومتون بلند نکنین بدونین با این کار جدا از اسیب جسمی بدترین اسیب روحی رو میبینن

اقایونی که توسایت هستین تورو خدا هیچ وقت دست رو خانومتون بلند نکنین بدونین با این کار جدا از اسیب جسمی بدترین اسیب روحی رو میبینن