2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 29 پست
اخه چه ربطی داره بچه فقط بچه شما نیس که بچه شوهرتم هست چون بچه گریه کرده باید شمارو بزنه؟منطقش رو ...

اصلا نمیدونه منطق چی هست حیونه اسم حیونم براش زیاده

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه جدا شی؟اخه اینجوری ک نمیشه

میخام اول حضانت دخترمو بگریم چون میدونم اگه طلاق بگیرم بهم نمیده بچه رو

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉
میخام اول حضانت دخترمو بگریم چون میدونم اگه طلاق بگیرم بهم نمیده بچه رو

اگه شما گواهی پزشکی قانونی ببری که کتک میزنه بچه بهش نمیدن که

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱
اگه شما گواهی پزشکی قانونی ببری که کتک میزنه بچه بهش نمیدن که

مشکلم اینه نمیزاه همون لحظه برم بیرون میترسه سریع درو قفل میکنه گوشیمم برمیداره چون میدونی پام از در بره بیرو مستقیم ازش شکایت میکنم

مشکلم اینه نمیزاه همون لحظه برم بیرون میترسه سریع درو قفل میکنه گوشیمم برمیداره چون میدونی پام از در ...

ای بابا اینجوری که نمیشه ادامه بدی باید یه کاری کنی یه جوری شکایت کنی جدا شی

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱
ای بابا اینجوری که نمیشه ادامه بدی باید یه کاری کنی یه جوری شکایت کنی جدا شی

چه جوری میتونم بنظرت با به بچه چند ماهه

چه جوری میتونم بنظرت با به بچه چند ماهه

سخته ولی بخاطر خودتو بچت باید یه کار اساسی بکنی

نمیشه اینجوری

سخته ولی بخاطر خودتو بچت باید یه کار اساسی بکنی نمیشه اینجوری

دارم درس میخونم اگه معلمی رو بیارم میتونم جدا بشم بچمم ببرم بتونم ایندشو تضمین کنم لاقل

دارم درس میخونم اگه معلمی رو بیارم میتونم جدا بشم بچمم ببرم بتونم ایندشو تضمین کنم لاقل

من برات حتما دعا میکنم که هر چه زودتر بتونی روی پای خودت وایسی و یه زندگی قشنگ داشته باشی🥺🤍

من برات حتما دعا میکنم که هر چه زودتر بتونی روی پای خودت وایسی و یه زندگی قشنگ داشته باشی🥺🤍

ممنونم عزیزم ایشالا بهترین ها نصیبت بشه😘😘