اتفاقا چادریا بیشتر خواستگار دارن من 15 سالمه چادریم چن تا خواستگار داشتم😑
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
ازدواج سنتی این دوره ها رو کمتر داره در ضمن گلم زندگی این فیلما نیست ها
دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر انسان های ضعیف آرزو میکنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار میدهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست و مقام...! 🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
دیه بدتر .چون الان تشنه ازدواجی واین تشنگی کورت هم میکنه مطمعنا ونقص های طرف مقابل رو نمیبینی ولی بعد شیش ماه تازه میفهمی چه غلطی،کردی .خلاصه حواست باشه کیس مناسب پیدا کنی