2777
2789
عنوان

درد بی شوهری!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6192 بازدید | 127 پست
الان بیشتر پسرا با دخترای دبیرستانی و کم سن ازدواج میکنن. و خیلی ها دوست ندارن خانمشون شاغل باشه&nb ...

-از بچگی عاشق یه دختر بودم.البته اون موقع نمیدونستم عشق چیه.بزرگ شدیم و رابطه ی کمرنگی بینمون بود .کمرنگ بود بخاطر محیط شهرستان.اون دختر از وقتی دندونپزشکی قبول شد نوع نگاهش بهم سرد شد و من فهمیدم که....

من چادری نیستم ولی خودم دوس پسر خوشم نمیاد،،،رابطه جنسی میخان اونم از ساعت اول....

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به زودی مورد خوبی قسمتت میشه

اما خودتم باید یه کارایی بکنی.اگه مذهبی هستی تو مجالس مذهبی و بسیج   این چیزا حضور داشته باش

روابط اجتماعی خانواده مهمه

من تو چندتا مسجد دیدم که روی دیوار شماره ی معرف ازدواج زده بودن.کار این خانمها آشنا کردن خانواده های دختر و پسر با هم هست

دوست پسر  داری😂

عا😂البته مجبورم باش باشم واس یسری دلایل 

اما خودم عاشق کسی دیگم ک اونم خیلی مذهبیه هعب

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

اخه همه سر من ريختن كه اعتقادشه😂 پس اعتقاد شما نيست اوووو من خودم اونقدر پسر ديدم دلشون دوست دختر ...

نه اتفاقا نمیرن چون اکثرا اونا طالب ازدواج سنتین

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
دارم🤣

مذهبی‌ چادری نباید داشته باشه ها

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜