2777
2789
عنوان

درد بی شوهری!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6185 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من  

😁😂

خب بزار یه دعا خیر هم برات بکنم 

مادرشوهرت مثل مادرشوهر من مهربون باشه 

گاهی وقتا با خودم میگم یعنی واقعا این ۴تا  دخترا از این مادرن نمیدونم کجای کار ایراد داشته😂😂🖐️

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
هم باشگاه میرم. هم درس میخونم هم کار میکنم  باز حس میکنم تنهایی سخته.

با يه نفر اشنا شو 

من فكر نميكنم از بعد گناه و اين چيزا بگي

چون گفتي چادري ام نگفتي كار نادرستيه 

آشنا شدن با آدما اشتباه نيست

هم باشگاه میرم. هم درس میخونم هم کار میکنم  باز حس میکنم تنهایی سخته.

شوهر خوبه ها نه اینکه نباشه همیشه کنارته همدمته حامیته 

ولی واقعا اینا  که گفتی ماه اولشم زیاده بعدش خسته میشی 

تازه اگر شوهر خوب کنی خوبه 

اگر که نه روزی صد هزار بار توبه میکنی 

انشااله یه قسمت خوب داشته باشی 

تا چهل روز دعای معراج بخون 

با يه نفر اشنا شو  من فكر نميكنم از بعد گناه و اين چيزا بگي چون گفتي چادري ام نگفتي كار نادرس ...

نه من نمیگم اشتباههَ!!

جامعه ما طوری هست که معمولن پسرا برای دوستی سمت دخترای چادری نمیرن.

امیدوارم درک کنی عزیزم.از نظرم حرف زدن اشکالی نداره مگه توی کلاس و جامعه و سرکار آقایون نیستن

حالا با کسی که دوسش دارم  حرف نزنم

چند سالته

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

@2limoo     دخترنیستی کجایی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه