2777
2789
عنوان

بارداری

334 بازدید | 15 پست

بچه ها وقتی بارداری ناخواسته ی یهو میبینی حامله ای باید چکار کنی 

چون میگن سه ماه قبل اقدام باید دکتر بری دارو بخوری چکاب بدی بد این یهویی باردارشدنه بدون قصد و برنامه ریزی  خطرناک نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من هیچی از این مراحل نمیدونم  

پریود که عقب افتاد میری ازمایش جوابش میبری پیش دکتر زنان

بعد تاریخ سونو قلب برات میزنه به امید خدا سونو قلب که رفتی همه چی خوب بود دیگه هربار دکتر بهت میگه چی کار کنی

الانم فولیک اسید یک شروع کن روزی یکی بخور

نه گلم خطر نداره ان شاالله قدمش پر خیر و برکت باشه برات زندگیت خوب و شیرین بشه ...

گلم مطالب تاپیک منو بخون به دردت میخوره اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه دقیق انجام بده فقط تو خوردن چیزی زیاده روی نکن ...

و عزیزم اگه میخوای زندگیت خوب باشه بچسب به مطالعه و یا گوش کردن مطالب همسر داری ... سعی کن سیاست یاد بگیری ... وویس دکتر حبشی گوش کن ... حرف های خانم معصومه حاتمی گوش کن ... 

زن داداش من مادربزرگم معرفی کرد برای داداشم ... داداشم اول نمیخواستش انگشتر برده بودیم فقط ... داداشم نه بهش زنگ میزد نه جواب تلفونشو میداد... باز زن داداشم زنگ میزد خونه .. داداشم میگفت بگین خونه نیست... مامانم اینقدر غصه می‌خورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم

ولی زن داداشم میدیدم همش ازینا میخونه و گوش میکنه ... بهد عقد چنان داداشمو مثل موم تو دستش گرفت که نمیدونی 

کاری کرد داداشم بهترین سرویس طلا و عروسی و شب چله و..... براش بگیره 

وتو خونه کمکش میکنه مثلا شستن حمام دستشویی باواکتس.. میگه خانم از بوش حالش بد میشه ... الانم تو بچه داری کمکش میکنه فکر کن خسته کوفته از سر کار میاد میگه خانمم بچه خسته کرده تو برو استراحت من نگه میدارم .. پوشک بچه عوض کنه غذاشو بده ببره بشوره و.........

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
پریود که عقب افتاد میری ازمایش جوابش میبری پیش دکتر زنان بعد تاریخ سونو قلب برات میزنه به امید خدا ...

باشه فعلا بی بی چک مثبت شده اگ پریود نشدم دو سه روز دیکه برم ازمایش چون دل درد کمردرد شدید هم دارم شاید پریود شم

نه گلم خطر نداره ان شاالله قدمش پر خیر و برکت باشه برات زندگیت خوب و شیرین بشه ... گلم مطالب تاپیک ...

چقد خوب من اگ بخوام تایپیک های شمارو بخونم چجوری باید بخونم چون زیاد وارد نیستم 

چقد خوب من اگ بخوام تایپیک های شمارو بخونم چجوری باید بخونم چون زیاد وارد نیستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996537/خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درینده-باردار-بشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
این درد شکم و کمر ک از علایم پریودی شدیدترن طبیعیه ؟یا بی بی چک اشتباه مثبت اومد 

بی بی چکت مارک خوبیه نمیدونم فکر نکنم الکی مثبت باشه.. ان شاالله که حامله نباشی هنو عقدی 

ولی زودتر دکتر برو اگه خیلی درد داری هرچی خیره بشه