یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول اینکه حتما واسه خودت ویس های زبان انگلیسی بزار همین شنیدن حتی اگه نفهمی خیلی کمکه
با خودت اسپیکینگ کن تو خونه موقع کارات اعتماد به نفست رو واسه صحبت کردن بالا میبره
فیلم و سریال هم با زیرنویس خوبه
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.
تو خونه سخته مرتب باید ویس انگلیسی گوش بدی از اهنگ بگیر تا پادکست و اخبار...بعد هم مرتب موضاعات مختلف رو به زبان انگلیسی عین سخنرانی انجام بده فیلم زیاد ببین ولی در نهایت باید تو حمع با افراد دیگه مکالمه داشته باشی
Monte Carlo 2011 Lucy 2014 The Basketball Diaries 1995 The Change - Up 2011 generations 2015 Step Up : All In 2014 Beautiful boy 2018 Wizards OF WAVERLY PIACE 2009 Avengers Matrix