2777
2789
عنوان

شوهر واسه چیم بود اخه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 113 پست
خب هز زنیم جنبه اش رو نداره.شما همسر قدردان گیرت اومده ندیدی مردای فکر مریضی که جنبه محبت ندارن

تو میگی مریض و هر مریضی هم ب درمان نیاز داره و اگرم درمانی نباشه پس باید برای مردن صبر کنه شوهر من هیچ بویی از انسانیت نبرده بود نمیتونم بگم چ بلاهایی سرم اومد و آوردن فقط یک کلمه من تونستم شما هم میتونین 

تو میگی مریض و هر مریضی هم ب درمان نیاز داره و اگرم درمانی نباشه پس باید برای مردن صبر کنه شوهر من ه ...

آفرین که تونسنی ولی تو نه سال نتونستم .اخرشم دیدم فقط عمرمو تباه کردم.بعضیا عوض نشدنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زندگی پیچیده ست آدما پیچیده ان 

فقط باید به قول دوستمون یااصلا ازدواج نکرد

یا بتونی تحمل کنی همین

چون هیچ زن وهیچ مردی بی ایراد نیستن

فقط کاش ازمجردی می فهمیدیم که انقدر رویایی فکر نمیکردیم

که الان اینطوری سرخورده بشیم

بهترین کارم اینه که به خودمون اهمیت بدیم

اینطوری خیلی بهتره تحمل زندگی راحت ترمیشه

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
از خدات باشه حالا منکه قوم شوهر دارم چه بدرد . یه مشت ادم بی فرهنگ . کاش شوهر منم کسی رو نداشت. دوتا ...

بعضی وقتا شوهرمم همینو میگه 

میگه اینجوری راحتتریم برا خودمون عید میریم گشت و گذار بدون حرف و نقل

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
الهی بگردم دوست صمیمی و پایه پیدا کنید خواب

اخه از کجا پیدا کنم

تعریف از خود نباشه هم من هم شوهرم ادمای پایه و بدون حاشیه ایم و فوق العاده مهمون نوازیم

هییییییی امان از بی کسی

خوشبحالت شوهر من هی دلشه خونواده مفت خورشو ببره سفر و شام دعوت کنه

وای ن شوهر من تا دید خانوادش میخوان زندگیمون رو بپاشونن گذاشتشون کنار

ولی خودم چندین بار با وجود اینکه خیلی اذیتم کردن بازم بخشیدم و رفتم خونشون اما سر زایمانم دیگ کارهایی کردن ک قابل بخشش نبود برامون