2777
2789
عنوان

شوهر واسه چیم بود اخه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 113 پست
شما کجایید

من خودم وشوهرم اصفهانی هستیم .زمانی که اصفهان بودیم بااین که دوروبرمون شلوغ بود ولی کلی با همکاران شوهرم دوره داشتیم.یادش به خیر.اومدیم تهران .واقعا تنها شدیم

من خودم وشوهرم اصفهانی هستیم .زمانی که اصفهان بودیم بااین که دوروبرمون شلوغ بود ولی کلی با همکاران ش ...

اخی عزیزم

چ سخته اینجوری

من ک دلم چهار تا ادم پایه و با حال میخواد برا رفت و امد

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم چ سخته اینجوری من ک دلم چهار تا ادم پایه و با حال میخواد برا رفت و امد

اینجا هم بازم شوهرم دوستای دوره لیسانسش رو پیدا کرده و دوره دارن.ولی تو تهران اصلا روابط یه جورایی غیر عادیه.فک کن مثلاً دو تا خانمن،کاری به شوهراشون ندارن و تو دوره هستن.دو تا آقان،خانمهاشون بیشتر وقتها خارجن،خیلی غیر عادی.خوشم نمیاد از رفت و آمد باهاشون.

اینجا هم بازم شوهرم دوستای دوره لیسانسش رو پیدا کرده و دوره دارن.ولی تو تهران اصلا روابط یه جورایی غ ...

اره خووو هر شهری فرهنگ و منش خودشون رو دارن و ب نظرم رفت و امد با همشهری خود ادم جذابتره

اره این بخواد به من میگه پاشو آب بیار! حتی اگه نزدیک آب سردکن باشه باز دوست داره دستور بده میگه زن ن ...

شوهرت زبونش درازه حداقل شوهر من یکم خودشو لوس میکنه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
مگه همه مردا همين نيستن گلم خودتو اذيت نكن مردا نهايت كمكشون اينه خب برو دكتز داروهاتو بخور خوب شب😐 ...

گلم دارو میخورم ولی به استراحت نیاز دارم بدنم درد می‌کنه ازم انتظار داره پاشم کار کنم غذا واسش درست کنم. درکم نمیکنه از این ناراحتم

عزیز دلم ببخش ناراحتت کردم. نه تقریبا همدیگه رو می‌شناختیم عاشق هم شدیم و ازدواج کردیم    

فدای سرت عزیزم

ان شالله همیشه حال دلت خوب باشه