2777
2789
عنوان

شوهر واسه چیم بود اخه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 113 پست
راز مادربزرگت چی بود؟ ببین من خودم یه دایی دارم فوق عصبیه ولی زنش رگ خوابشو داره حتی جلوی ما سرزنش ...

ن زنداییت میدونه شوهرش می‌ترسه از نبودش و باید ازین ترس استفاده کنه ب زنداییت بگو اینبار عصبی شد بره جایی و ب شوهرش بگه دیگه بسه خسته شده بزاره شوهرش ب کاراش فکر کنه ن یک روز بلکه طی یک هفته فقط و بهش بگه مگه چندبار ب دنیا میام و چندبار زندگی میکنم ک همش با ترس باشه 

از ازدست دادن هیچ کس نترس جوری رفتار کن اونا بترسن بزار همسرت تویه خونش پادشاهی کنه در این صورت ت می ...

عزیزم هر مردی جنبه محبت نداره.بعضی قدر دانن.ولی بعضیا فک میکنن از ضعف ماست این رفتارا.اخلاقشون بدترم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا پای جدایی رفتم اما هر بار با گریه و التماس ازم میخواست برگردم. بار آخر دیگه حکم طلاق صادر شد و ...

اما الان ن تورو داره ن بابار چون میون پدر مادر باید عشق موج بزنه باید ب شوهرت یاد آوری کنی تو نقطه ضعف نداری از این به بعد شوهرت میدونه نقطه ضعف تو بچته و یا عشق ب شوهرت دقیقا مثل خواهر شوهر من شوهرش میگه هر کار بکنم این هیچکاری نمیکنه چون نقطه ظعفاش حتی منم فهمیدم

ن زنداییت میدونه شوهرش می‌ترسه از نبودش و باید ازین ترس استفاده کنه ب زنداییت بگو اینبار عصبی شد بره ...

ولی شخصیت یه آدم عوض نمیشه چون بااون خصلت ها خو گرفته

حالا شمابگو مردی که بی مسئولیته دروغ میگه بی فکره شلخته ست چطوری عوض میشه

یعنی فقط با تعریف وتمجید وقربون صدقه میشه؟

بعدازاون طرف من یه آدمی ام زودخسته میشم نتیجه نبینم

زودناراحت میشم عصبی میشم ازکاراش چطور میشه درستش کرد؟

رازو نگفتیا!کنجکاو شدم بدونم...

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
عزیزم هر مردی جنبه محبت نداره.بعضی قدر دانن.ولی بعضیا فک میکنن از ضعف ماست این رفتارا.اخلاقشون بدترم ...

این چ حرفیه گلم پس هر زنی هم جنبه محبت نداره تو قدرت محبت دست کم گرفتی فکر کن وقتی خیلی مهربونی دور از جونت زمانی ک مردی از کوچیک بزرگ اشک میریزن ب یادت همیشه یادتن خوبت رو میگن نقطه ضعف اخلاق نیست رفتاره 

عزیزم هر مردی جنبه محبت نداره.بعضی قدر دانن.ولی بعضیا فک میکنن از ضعف ماست این رفتارا.اخلاقشون بدترم ...

به عنوان مثال شوهر من هر وقت میوه می‌خرید همه خراب و گندیده! ولی من همیشه ازش تشکر میکردم و میگفتم مرسی که بادقت خرید می‌کنی و بهترین میوه هارو میخری!( مشاور گفته بود مستقیم به روش نیار و اینجوری رفتار کن تا بعد از این دقت بیشتری کنه) اما نتیجه چی شد؟!!! هیچ تغییری نکرد! کم کم دیدم فایده نداره ، با مهربونیت بهش گفتم عزیزم وقتی میوه میخری سعی کن همه جای میوه رو بررسی کنی که زدگی و خرابی نداشته باشه برگشت گفت من همیشه بهترین میوه هارو خریدم حالا تو میخوای یاد من بدی؟!!!!!!! و هنوز که هنوزه بعد از سالها هروقت میوه میخوره پر از زدگی و سوراخ!!!

این چ حرفیه گلم پس هر زنی هم جنبه محبت نداره تو قدرت محبت دست کم گرفتی فکر کن وقتی خیلی مهربونی دور ...

خب هز زنیم جنبه اش رو نداره.شما همسر قدردان گیرت اومده ندیدی مردای فکر مریضی که جنبه محبت ندارن