2777
2789
عنوان

شوهر واسه چیم بود اخه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 113 پست
گلم حق داری . تا با کسی از نزدیک برخورد نداشته باشی خیلی چیزا رو باور نمیکنی! شوهر منم ی خوبیایی دار ...

اهه مشخصات ۲ سال پیش شوهرم گفتی ک ب جون بچم شوهرم حتی جلو بقیه هم احترام نمیگذاشت حتی جلو بقیه هم منو میزد اما ی راضی بهت میگم ک از مادر بزرگم شنیدم 

با صبر من با اخلاق جاذبه ای ک دارم میدونم چطور اطرافیان ب خودم جذب کنم اول کارایی کردم عاشقم بشه بعد ...

گلم من هم اینجوری بودم اوایل اما نه فیلم بلکه احساس واقعیت بود! اما شوهرم خیانت کرد! بعد که حالم بد شد و گفتم چرا؟؟ چی کم داشتم؟؟ گفت هیچی تو بهترین بودی من مریضم! و بعد از اون بارها خیانتشو تکرار کرد. با اینکه من خیلی عاشقش بودم و همیشه بروز میدادم. مثلا وقتی می‌رفت سر کار من موقع رفتنش کلی گریه میکردم چون دلم واسش تنگ میشد بدون اون غذا نمی‌خوردم و همیشه شبا با نوازشای من می‌خوابید و صبح با بوسه از خواب بیدار میشه و ... اما مردی که ذاتش بد باشه درست نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همسرت فقط باتعریف وتمجید خوب شد؟ مردی که بی مسئولیته دروغ میگه بی فکره بی احساس شده احترام ندا ...

شوهر من میخواست پادشاه خونه باشه و من این اجازه رو بهش دادم میدونی چرا؟ چون فقط در این صورته ک من ملکه میشم اگه اون پادشاه خونه باشه تو نمیدونی چقدر بدبختی کشیدم ولی همیشه با خودم میگفتم این رو نمیتونم درست کنم برم یکی دیگه بگیرم درست نمیشه پس تمام هنرم برای زندگیم ب خرج گذاشتم

گلم من هم اینجوری بودم اوایل اما نه فیلم بلکه احساس واقعیت بود! اما شوهرم خیانت کرد! بعد که حالم بد ...

واقعا ذات خراب عوض نمیشه

غیرازاون اخلاقایی که یه عمر یه نفر داشته

شخصیتش روشکل داده عوض نمیشه

مگه سرپیری که عقل بیاد توسرش که تااون موقع هم ماروپیرومریض کردن

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
اهه مشخصات ۲ سال پیش شوهرم گفتی ک ب جون بچم شوهرم حتی جلو بقیه هم احترام نمیگذاشت حتی جلو بقیه هم من ...

شوهر من این احترام گذاشتنم جدیدا یاد گرفته! یعنی از وقتی که با یکی دو تا از همکارانش رفت و آمد خانوادگی پیدا کردیم ، نحوه برخورد اونا با خانماشونو که میبینه اینم جلو اونا به من احترام می‌ذاره که بگه منم خوبم! در صورتی که من میفهمم فیلمه همش!. بگو عزیزم اون راز چیه؟ اگه واقعا نتیجه بده همیشه دهان میکنم هم خودتو و هم مادر بزرگ نازنینتو

گلم من هم اینجوری بودم اوایل اما نه فیلم بلکه احساس واقعیت بود! اما شوهرم خیانت کرد! بعد که حالم بد ...

تو بزرگ ترین گناه رو بخشیدی ک بزرگ ترین اشتباهت بوده چرا اینکار کردی خیانت بار ها و بار ها تکرار شده و تو همچنان با اونی ک ثابت کنی کسی برات فاتحه نمیخونه وقتی بعد خیانت بمونی همسرت فکر میکنه برای شب های جمعه بهش نیاز داری چرا نزاشتی یک بار فقط یک بار دنبالت بدویع

شوهر من میخواست پادشاه خونه باشه و من این اجازه رو بهش دادم میدونی چرا؟ چون فقط در این صورته ک من مل ...

راز مادربزرگت چی بود؟

ببین من خودم یه دایی دارم فوق عصبیه

ولی زنش رگ خوابشو داره حتی جلوی ما سرزنش دادمیزنه

اما اون فقط قربون صدقه اش میره

داییمم واقعا دوسش داره یه بارحالش بد شد داییم داشت سکته میکرد

ولی خب اخلاق داییم که عوض نشد هنوزم همونه زنش داره باهاش کنار میاد

هیچ وقت اخلاق وشخصیت یه آدم عوض نمیشه

بعضیا فقط سرپیری به عقل میان یه کم بهتر میشن همین

واقعا ذات خراب عوض نمیشه غیرازاون اخلاقایی که یه عمر یه نفر داشته شخصیتش روشکل داده عوض نمیشه مگه ...

دقیقا. فک کن من دیگه قیدشو زدم آخه تو دانشگاه به هم دانشجوییمون پیله کرده بود او رفت. به استادمون پیام میداد لو رفت! ب ی دختری از همکارام پیله کرده بود دختره زن پسرداییم در اومد! به دوستم پیله کرده بود دوستم بهم گفت! با زن همسایه ریختن رو هم فهمیدم! و .... دیگه بیخیالش شدم ننش باید درست تربیتش میکرد که نکرد

خانما اصلا غصه نخورید.هر مردی ی عیبی داره.پس یا نباید ازدواج کرد یا چاره ای جز تحمل اخلاقش نیست.نتیج ...

دقیقا 

ولی واقعا ازدواج عشق رو ازبین میبره انگار که نقطه ی پایان عشق وعاشقیه...

تو بزرگ ترین گناه رو بخشیدی ک بزرگ ترین اشتباهت بوده چرا اینکار کردی خیانت بار ها و بار ها تکرار شده ...

من تا پای جدایی رفتم اما هر بار با گریه و التماس ازم میخواست برگردم. بار آخر دیگه حکم طلاق صادر شد و فقط مونده بود جاری شدن صیغه طلاق که بخاطر بچم برگشتم . آخه بچم به شدت استرسی شده بود و هنوزم درگیر درمونشم. بچم با التماس می‌گفت مامان جدا نشو من هم تورو می‌خوام هم بابارو.

شوهر من این احترام گذاشتنم جدیدا یاد گرفته! یعنی از وقتی که با یکی دو تا از همکارانش رفت و آمد خانوا ...

از ازدست دادن هیچ کس نترس جوری رفتار کن اونا بترسن بزار همسرت تویه خونش پادشاهی کنه در این صورت ت میتونی ملکه باشی نزار حتی بچه‌ات ب شوهرت بی احترامی کنه همیشه ب شوهرت با زبون بی زبونی بفهمون خانم خونه تویی همیشه پیشش باش تا وقتی نبودی قدرتو بدونه نزار ب نبودت عادت کنه بلد نیست چجوری رفتار کنه تو از امروز مدیر آموزشش باش و در آخر تو یک زنی خودت رو دست کم نگیر تمام احساساتت رو بروز بده نتر از غرور لعنی وقتی امروز یک گل بهت داد با تمام وجود خوشحال شو من از چند روز قبل از تولدم یا چیز های دیگه ذوغ میزنم شادم بشکن میزنم حتی بهش با دلقک بازی میگم نگی چی میخوای بخری سورپراییزه ی بار یادمه ی جا سویجی خرید نمیدونی چجور بغلش کردم ماچش کردم گف این چیه گفتم تو چیکار داری مال منه چ نازه دوست داشتم یکی بخرم ها یادم میرفت