2777
2789
عنوان

دعوا بسه یکم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 26 پست
دوست دخترم عکس بابام رو تو گوشیم دیده میگه: وای عزیزم بابات چقدر خوشگل و نازه من عاشقش شدم یعنی واقعا شرم و حیا رفته به بابام جریانو گفتم! حالا نصف شبی گیر داده چند تا عکس یهویی بگیر براش بفرست
خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﺷﻤﺎ ﺑﺘﻤﻦ ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ .... ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﯼ ﺷﮑﺴﺖ ﺑﺨﻮﺭﻩ؟ ﯾﺎ ﺯﻭﺭﻭ ! ؟؟ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺣﺠﺎﺑﺶ ﮐﺎﻣﻠﻪ|: !!! ﺣﺎﻻ ﮔﻼﺩﯾﺎﺗﻮﺭ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺷﺠﺎﻋﺖ ، چون شورت پوشیده ﮐﺸﺘﻨﺶ ....!!!!! ﭘﺲ ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ﺑﻪ ﺣﺠﺎﺑﺖ ﺍﻫﻤﻴﺖ بده
من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...
دختر نه سالشه پست گذاشته

...

آرمان های زندگی من با تو
فرق دارد دنبالم نیا اسیر میشوی

اون وقت من تا پونزده سالگی
فک میکردم فرزاد فرزین

هم مثل کامران هومن دو نفرن
ﺧﻮﺏ ﺷــﺪ ﮐﻪ ﮐﺮﺍﯾﻪ ﻫـﺎ ﮔﺮﻭﻥ ﺷﺪ هاااااا. ﻗﺒﻼَ ﯾﻪ ﻣﺴﯿـﺮو ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯿﺮﻓﺘﻢ 1000 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ ﻧﻔﻌــﻢ ﺑﻮﺩ ﺍﻻﻥ 1800 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ ﻧﻔﻌﻤﻪ ...
ﺍﻻﻥ ﻣﺪﻩ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺯﯾﺮ ﻣﺎﻧﺘﻮﯼ ﺟﻠﻮﺑﺎﺯ یه ﺗﯿﺸﺮﺕ ﺗﻨﮓ ﺑﺎ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻧﺎﺯﮎ ﻣﯿﭙﻮﺷﻦ ... ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺎ ﺩﺧﺘﺮا ﻣﺎﻧﺘﻮﯼ ﺍﭘﻞ ﺩﺍﺭ ﻣﯿﭙﻮﺷﯿﺪﻥ...ﻫﯿﮑﻠﺸﻮﻥ ﺷﮑﻞ آقای خودنگار تو مردان آهنین ﻣﯿﺸﺪ