2777
2789
عنوان

دعوا بسه یکم بخندیم

925 بازدید | 26 پست
طا دخترخالم تو اتاق بودم،داشتیم کادوی روزپدرو کادو میکردیم.. باباش در زد، تا اومد درو باز کنه 0_o مثه عنکبوت چسبید به در گفت نیااا نیااا دارم لباس میپوشم :| هیچی دیگه، الان از عروسی دارم پست میزارم😐 هول شد میفهمین هوول شد😐 #
خدایا هزاران بار شکرت
مامانم داشت سیب زمینی سرخ کرده درست میکرد من با قیافــــــــــه مظلوووومانه ی بشقاب بردم پیشش بش میگم مامــــــــــاااان دوتابم میدی ... . . . . برداشته دوتا سوختتتتشو گذاشته تو بشقاب حالا نمیدونم سس بش بزنم یا پماد سوختگی:
خدایا هزاران بار شکرت
رفته بودم ترمینال جنوب ،  یهو یکی شروع کرد به دادزدن ،  یه نفس میگفت : قُمبُل بالا ، قُمبُل بالا ، قُمبُل بالا … از تعجب شاخ در آوردم !!! آخرش فهمیدم میگه : قم برو بالا … حتما الان داری امتحان میکنی
خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از قشنگترین خاطره های کودکی وقتیه که: وسط کلاس درس ناظم میومد میگفت فلانی بابات اومده دنبالت کتاباتو بیار بیا ^___^ انگار حبس ابدی عفو رهبری بهش خورده :|
خدایا هزاران بار شکرت
شما برو دره هرخونه ای که میخوای رو بزن، بعد که پرسیدن کیه؟!! بگو: منم!! . به احتمال 80 درصد در رو باز میکنن!! . اگه هم احیانا باز نکردن و دوباره پرسیدن کیه؟!! بگو: منم بابا، منم... این دفعه دیگه حتماً باز میکنن...
من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...
روز های هفته اینجوری میگذره: ششششنننننننننننننببببببه یییییکشششششششنننننبه ددددوشششششششنننننننبه سسسسسسه شششششنننننننننننبه چچچچچاااااااااااااااارررررررششننننبه پشمه جمه!! :
خدایا هزاران بار شکرت
سلامتی مردی که از سرکار برگشت دید زنش خوابه . . . . . . . . . . . . تلویزیون رو خاموش کرد پتو رو کشید روی زنش بعد در گوشش گفت : پاشو شام رو بیار آخرین آنلاینت تو وایبر یک دقیقه پیش بوده[i][i] زنده باد تکنولوژی[
دیدم دوستم ناراحته بهش گفتم فقط بگو کی اذیتت کرده خودم شلوارشو در بیارم... 😡 دوستم: زر نزن با خانومم حرفم شده... 😕 اصن دیگه روم نمیشه تو چشاش نگاه کنم 😳:|
خدایا هزاران بار شکرت
زمانى که ما مدرسه مى رفتیم یک نوع املا بود به نام “املا پاتخته اى” ، در نوع خودش عذابى بود براى کسى که پاى تخته مى رفت ، یه حسى داشت تو مایه هاى اعدام در ملا عام ما:( معلم =)
خدایا هزاران بار شکرت
از هفته ی دیگه محتوای عکسها و پستهایی که میزارن:. . . . . . . 1:منو آشو حلیم همین الان یهویی 2:من تو صف نون بربری دو هویی 3:منو اذان صبح بدون آرایش 4:منو زولبیا بامیه
حدیث داریم : . . . . . . . . . . . . همسر آیندتو از دخترانی ک اول صبح آنلاین هستن انتخاب کن ..😊)) ﺍﯾﻨﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ پسر ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺷﺐ قبلش تا دیر وقت بیداربودن و تا ظهر میخوابیدن 😐
خدایا هزاران بار شکرت
ﺩﺧـﺘﺮﻩ pm ﺩﺍﺩﻩ :
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ میام تلگرام کانکت میشه
ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺗﺒﻠﺖ رو کانکت میمونه
ﻣﯿﮕﻢ : ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﭼﯽ ﻫﺴﺘﯽ ؟
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ :
دامن ﻣﺸﮑﯽ ﻭ ﺗﺎﭖ ﺯﺭﺩbr>
کاری به جوابش ندارم ولی آخه این چه تیپیه
ﻗﺒﻼ ﻓﻜﺮ ﻣﯿﻜﺮدم روزﻫﺎم ﻫﻤﺶ ﺗﻜﺮاری ﺷﺪﻩ وﻟﻲ اﻻن دﯾﮕﻪ اﯾﻨﻄﻮر ﻓﻜﺮ ﻧﻤﯿﻜﻨﻢ! اﻻن دﯾﮕﻪ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﻻﻣﺼﺐ روزﻫﺎم ﻫﻤﺶ ﻛﭙﻲ – ﭘﯿﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ !