2777
2789
عنوان

کتاب فامیلی برای سنم کم نیست ؟

1468 بازدید | 13 پست

کلاس نهم

نزدیک یک سال  زبان می خوندم رسیدم تا ترم ۹ ولی بنا به دلایلی آموزشگاه زبان عوض کردم و ازم تست گرفته چند تا سوال  و بلد نبودم که منو گذاشت کتاب فمیلی ۱ گفت اگه اون سوالا رو  بلد بودی فامیلی ۲ میزاشتمت  یه سوال دیگه بنظرتون اگه کتاب تاچ استون همه شون شروع کنم بخونم بعد برم یه جا دیگه تست بدم سطح بالاتر بزارم زودتر تموم کنم ؟

من فامیلی چهار رو دیدم آب خوردن بود یک که دیگه واسه اونایی که از صفر شروع می‌کننه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

در حد چند جلسه یه معلم خصوصی بگیر رات بندازه بعد تعیین سطح بده.خود خوان وقتی سطحت پایینه نمیتونی راحت پیش بری

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهمم فمیلی ۳ام خوبی بابا بیشتر رو درست تمرکز کن و اینکه مهم نیست زود تموم کنی مهم اینه بفهمیش قشنگ دختره وقتی امتحان می‌دادیم فایل ۳بود تقلب میکردم معلمه گفت تاکی ؟یه دیپلم بی ارزشم میگیری بری تست بدی هیچ جام نمیخانت‌ خارجم نمیتونی حرف بزنی بازم آدم نشد

همه بلد نیستن تعیین سطح کنن برو یه جای دیگه مطمئن باش یه چیز دیگه میگه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

برات خیلی کمه الان هشتمی ها فامیلی 4 هستن

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
بنظرت تاچ استون بخرم بخونم بعد برم تایین سطح بدم

خودت میتونی بدون معلم بخونی؟ اگه میتونی که بخون برو تست تعیین سطح بده

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
خودت میتونی بدون معلم بخونی؟ اگه میتونی که بخون برو تست تعیین سطح بده

ببخشید میشه یچی بپرسم؟منم فیلمای اموزشیشو خریدم میخام جهشی بخونم بنظرتون میتونم؟چون آموزشگاه ما امتحان میگیره ازمون‌ بنظرتون‌ بخونم میتونم لولو‌ ببرم بالاتر

ببخشید میشه یچی بپرسم؟منم فیلمای اموزشیشو خریدم میخام جهشی بخونم بنظرتون میتونم؟چون آموزشگاه ما امتح ...

ببین بتونی که میتونی بستگی به خودتم داره 

حتما میتونی من خیلیارا دیدم خودشون جهشی میرن نمره خوبی هم میگیرن