2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو قیمه برای مهمونی با چه گوشتی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 33 پست
ممنونم میشم عزیزم

ببین گوسفندی زود له میشه خودشو نشون نمیده مهمون میگه دلش نیومده گوشت بریزه 🤣🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری آخه همزمان نمیپزن که

گوساله اگه باشه گوشتش جوانه بعدم قرار نیست شما قیمه دوساعت بزاری بپزه چهارساعت بزار رو گاز با شعله ملایم من همیشه همین مدلی میکنم غذام فوق العاده جا میافته اون سری خورشت سیب زمینی درست کردم چهارساعت رو گاز بود اینقدر غلیظ شده بود ک خانواده شوهرم فکر کردن من سیب زمینی های توش له کردم ک اینطوری هس آخه برا خودشون ابکی برامن غلیظ غلیظ بود بعدم اگه مهمان هاتون از دنبه بدشون نمیاد دنبه نازک نازک کن یه ذره روغن بده به پیازت پیازتو با دنبه سرخ کن اینطوری عطر خوبی به غذات میده من مادر شوهرم دوست نداره ولی خواهر شوهرم خوشش اومد گفت بوش بد نبود 

گوساله اگه باشه گوشتش جوانه بعدم قرار نیست شما قیمه دوساعت بزاری بپزه چهارساعت بزار رو گاز با شعله م ...

ممنون عزیزم

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤