2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو قیمه برای مهمونی با چه گوشتی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 33 پست

مسلما گوسفند

من همیشه مغز رون گوسفند استفاده میکنم برای خورشت ها

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوسفندی طعمش عالیه ولی مجلسی نمیشه خورشتت 

گوساله بریز و چند تکه گوسفندی با استخون بنداز برا طعمش

یا دنبالچه بنداز چند تیکه چرب و چیلی میشی عالی

 هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

تو خوروش یه چوب دارچین و دو سه تا هل بنداز

قبل کشیدن تو بشقاب اونارو دربیار

پیاز سرخ کردش هم فراوون باشه،  بتونی پیاز رنده درشت کنی خیلی بهتر میشه، ابش لعاب دار میشه

پیازرورنده کن وتفت بده تاسبک بشه ولی زیادسرخ نشه درحدطلایی شدن گوشت چرخ کرده روبریزتوش وباهم تفت بده لپه روکه ازقبل خیس کردی روهم بریزتوش یکم تفت بده نمک وزردچوبه ورب بریزتوش وچندثانیه تفت بده بعدآب بریزتوش نیم ساعت آخریه کم زعفرون دم کرده ولیموعمانی روبندازتوش وبزارجابیفته خیلی خوب میشه

اللهم عجل لولیک الفرج❤️‍🔥

پیازت زیادباشه بهتربهترمیشه پیازونگینی خوردکن باگوشت بریزتوروغن درقابلمه روبذارزیرشوروشن کم کن بیست دیقه بذارپیازاب بندازه وخوب بپزن باهم بعدربواضاف کن یکم سرخ شه ربش زردچوبه وفلفلتوبزن بعدلپه هاتو که بیست دیقه ازقبل جوشوندی اضاف کن بعدااب بریزبذاربپزه دوساعت که گذشت نمک ولیموعمانی شوبزن ویه تیکه چوب دارچین بنداز نیم ساعت اخریک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ بریز باچندقطره گلاب وابلیمو

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
ترکیبی بزن برا عطر و طعم گوسفندی برا گوشت خوردن گوساله آخه گوسفند گوشتش خیرش کمه و آب میشه میره گوسا ...

چجوری آخه همزمان نمیپزن که

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤

قیمه‌مجلسی‌رو‌ما‌اینطوری‌میپزیم‌لپه‌رونیم‌ساعت‌خیس‌میکنیم‌بعد‌پیاز‌داغ‌میکنیم‌بعد‌گوشت‌واضافه‌میکنیم‌یکم‌که‌تفت‌خورد‌رب‌نمک‌فلفل‌زرد‌چوبه‌و  دارچین‌رو‌اضافه‌میکنیم‌خیلی‌کم‌تفت‌میدیم‌بعد‌لپه‌ولیمو‌عمانی‌رو‌همراه‌اب‌بهش‌اضافه‌میکنیم‌ومیزاریم‌تا‌بپزه


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز