2777
2789
عنوان

بیاید بگید من با این شوهر چیکار کنم؟اسکرین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ سالته یه ذره به خودت مهلت ندادی حال روحیت خوب شه.واقعا آدم چی بهت بگه.خدا عقل داده که عاقلانه تصمیم بگیریم نه با حرف مردم.

الانم کسی که تا حد مرگ کتک میزنه و انقدر مشکل داره درست نمیشه چون خودش نمیخواد.بهترین راهت جداشدنه و حداقلللل تا ۳۰ سالگی رو خودت تمرکز کردن و پیشرفت کردن.ازدواج یعنی انتخاب همراه زندگی که تو خوبی و بدی دست همو بگیریم و آرامش هم باشیم.نه اینکه بیشتر زخم باشیم واسه هم.وقتیم همراه مناسب پیدا نمیشه پس نباید ازدواج کرد.اجباری توش نیست  یه انتخابه.الکی و بیخود انقدر دارین فقططط برای متاهل بودن به خودتون عذاب میدین توروخدا عاقلانه زندگی کنین.وقتی شما دارین عذاب میکشین مردم دارن واسه خودشون زندگی میکنن شرایط شما به یه ورشونم نیست.انقدررر سعی در ادامه ی  راه غلط پدر مادراتون نداشته باشین

😐😐😐😐اگه جای اینکه با هرکی میرسه ازدواج کنه  یه اشنایی  تحقیقی چیزی میکرد اینجوری نمیشد ...

منم ازدواج دومم خراب شد چون هم اولی نوه خواهر مامانم بود کم سن بودم بزور منو داد معتادو فاسدبود هم سر دومی گفتم بیا بریم شهرش تحقیق نیومد گفت عقد کن زودتر از خونم برو 

اگ بقول دوستان میگفتم ن پرتم میکرد از خونه بیرون) قبلا کرده)باید مستقل میشدم و قطع رابطه با خانواده خودم 

ک الانک دوباره بااینک شوهردومم انتخاب مامانم بود بعد یکسال باهم دشمن شدن زورم کرد جدا بشم شوهرمم از مامانم بدتره ی خسیس دروغگو کلاهبردار بود

الانم مشاور گفته جدا زندگی کنم گفتم خواستگار دارم ولی میگن ب مامانت و خانوادت معرفیمون کن ناچار ی خواستگارم کارمند گمرک بود درآمد خوب گفتم ن کات کردم چون چجوری بگم من خ بدبختم خانواده ندارم 😭💔💔

استاتر بخاطر تحمل این زندگی تا اینجا چقد به خودت ظلم کردی مردم زیاد گو.ه میخورن بزار بازم بخورن اقا جوونی بازم انتخاب اشتباه کردی میخوای یبار انقد بزنتت که زیر دستش بمیری دور از جونت هنوز کلی فرصت داری گور بابای حرف مردم جدا شو