2777
2789
عنوان

بیاید بگید من با این شوهر چیکار کنم؟اسکرین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 71 پست
عزیزم واقعا تورو میزنه؟؟؟؟

اینقد میزنه که مجبور میشم التماسش کنم همشم تو سرم میزنه با پاش لگد میزنه تو سرم و سرمو میکوبونه زمین یاد کتکاش میفتم گریم میگیره

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیفهمه ن محبت ن درک هیچی صبح خودشو میزد خونرو جاروبرقی کن مث بچها میریزه منم پشت سرش تمیز میکن ...

والا نمیخام تعریف کنم بهیچ وجه ولی نامزدم حتی هوای پدرمم داره یعنی نمیذاره دست ب وسیله سنگین بزنه ، تو این ۲ سال یه رفتار یا حرف غیر عادی ندیدم ازش

عزیزم می‌دونم شرایط سختی هست ولی بنظرم تو گروه های عضو شو که سیاست زنانه آموزش میدن مطمئن باش زندگیت رو می‌تونه بهتر کنه الان این آقا دوست داره بهش بگین دوست دارم چرا گذاشتی دچار خلع عاطفی بشه و این برای بشه حسرت اگه شما نگید خب می‌ره یه جای دیگه تا بهش بگن دوست دارم رفتارش زشتش هم به خاطر اعتیاد و مشروبی هست که میخوره اگه خواستی برگردی خونه شرط بزار تا با هات بیاد مشاوره و بره ترک کنه 

البته من بر اساس چت تون گفتم قطعا چیز های دیگه ای هم هست که من خبر ندارم 

بابا بخدا اینطور نیستن ک دیگه😐😐درسته یکم خورده شیشه دارن ولی خدایی از اطرافیان ما کسی رو خانم دست ...

دقیقا فامیل های ما از گل نازک تر به زناشون نمیگن خدایی مردای زن ذلیلی داریم.