2777
2789

بچه ها من ازدواج دوممه و با همه شرایطش مجبورم کنار بیام ولی خیلی دارم سختی میکشم شوهرم قرض متادون مصرف میکنه سیگاریه رفیق بازه اعتراض کنم در حد مرگ منو میزنه الان یه هفتس قهرم خونه بابام براش هیچ اهمیتی نداره

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

مستقل شو به جای چسبیدن تو یه ازدواج بسیار علط

ازش بچه نیار

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار عزیزم

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

کار نمیکنه در حد روزی سه چهار ساعت فقط شکممونو ب زور سیر میکنیم کلی از طلاهامو فروختم برا قرضاش من همش ۲۱ سالمه از ازدواج اولمم کلی سختی کشیدم از قبلشم خونه بابام بازم یه جور دیگه فقط می خاستم فرار کنم از خونه بابام ولی دیگه خیلی خستم واقعا نمیدونم چیکار کنم آخرین بار اینقد زد تو سرم و کل بدنمو کبود کرد فقط چون شام درس نکردم چون تا ۳ صبح با رفیقهای معتادش بود

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

هیچی   قبل از اینکه فورا با هرکی ازراه میرسه ازدواج کنید...  چشماتونو باز کنید شناخت پیدا کنید بعد ازدواج کنید تا این مشکلات پیش نیاد 

الان هم فقط‌میتونی با مشاور مشورت کنی ک باز فک نکنم چندان تاثیری بذاره

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

شوهر کردن هنر نیست شوهر خوب کردن هنره برو دنبال کار و مستقل شو

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

من یکی از دوستام ۳ بار طلاق گرفت. الانم داره با ۴ می ازدواج میکنه. هر چی اون سه تا به درد نخور بودن. این یکی خیلی لارج و عالیه درجه یکه. هر جا احساس کردی نمیتونی بمونی. برو

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 

خب چرا یه اشتباهو دوبار تکرار کردی عزیزم؟؟ اگه میتونی خودتو نجات بده

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
منم شوهرم رفیق بازه مشروب میخوره  دست بزن داره  هیچ کاریم‌نکردم

دقیقااااا٫همین مشروب رفیقباز میکنه نه قهر جوابشه نه دعوا فقط تحمل

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋