2777
2789
عنوان

لباسی که بخاطرش کشیده خوردم 😔

1865 بازدید | 49 پست

دیشب یه مدل کت شلوار دیدم و بهش گفتم خیلی اینو دوست دارم و ازش خواستم بهم پول بده برای عید بخرمش ولی گفت من دوست ندارم از این لباسا بپوشی 

خیلی ناراحت شدم گفتم بهش که آخه چه مشکلی هست آخه من چادری هستم و اگر از هر نظر مشکلی باشه زیر چادر هست و گفتم برای مهمانی های زنانه فقط میپوشم زیر چادر 

میگفت نمیزارم بگیری اگه جونت  هم دربیاد 

چند بار دیگه بهش گفتم خیلی  دوسش دارم و اجازه بده بخرمش گفت اصلا نمیزارم و لج کرد ،دوتا کشیده زد تو صورتم و سرشو گزاشت تو گوشیش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اینکه نباید اصرار میکردی دوما چرا اینکارو کرد 

پول نداره یا خسیسه یا لج کرده یا چی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

چه بیشعور 

مگه تو به لباس پوشیدن همسرت کار داری یا میگی چی بخره چی نه 

که ایشون باید برای تو تصمیم بگیره 

خوشت آمده بود پول میگرفتی و میخریدی حالا یه مدت باهاش حرف نزن تحریمش کن بزار آدم بشه 

توام میزدی پس کلش با مغز بره تو گوشی نکبت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫