2777
2789

سلام میگم چه حس مثبتیه  سبزه عید بر من تازه تازه جونه زده و داره رشد میکنه چون خودم گذاشتم حس خیلی خوبی دارم 

شماهم عکسشو بزارید ببینیم با چی سبزه عید میزارید بر من عدس الان عکسشم میزارم😊💕💕

🌷خدایا شکرت🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گندمه 

اره واقعا یه دلیل برا زنده بودنه 

وقتی بهش آب اسپری میکنی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
انشالله به سلامتی و دل خوش. منکه تازه عدسو خیس کردم. بعید میدونم خوب بشه،هر سال یکی بود یکی نبود درم ...

نه خوب میشه یادت باشه بعد خیس خوردن دیگه زیاد نزار تو اب بمونه میگنده بعدش دستمال خیس کن بزار تا ریشه بزنه

🌷خدایا شکرت🌷
سلام به سلامتی میشه دقیق روشش رو بفرمایید 

یکم عدس اندازه اون ضرفی که سبزه میخوای بزاری بریز یکم خیس بخوره مثلا چند ساعتی بعدش ابشو بگیر فقط دستمال خیس کن بزار روش نزار خشک بشه نمدار بمونه تا وقتی ک ریشه بزنه  بعد ریشه دیگه دستمال نزار و اب اسپری کن تا رشد کنه و جونه هاش بیاد بالا

حواست باشه بی اب نمونه خشک بشه 

🌷خدایا شکرت🌷
من هرسال میزارم خراب میشه،میشه توضیح بدی چطوردرست کردی

چرا خراب میشه..برار بالکن یا حیات..بر من حیات

عدس بریز تو اون ظرفی ک سبزه میزاری یکم خیس بخوره بعدش دستمال خیس کن بزار روش هر چند ساعت یکبار سربزن دستمال خشک نشه خیس کن باز بزتر به خود عدس هم اب اسپری کن تا ریشه بزنه ..بعد ریشه دیگه دستمال نزار فقط همون اب سپری کن 

🌷خدایا شکرت🌷
پریشب عدسو خیس کردم. امروز بریزم تو پارچه خوبه؟

بریر تو همون ضرفی ک سبزه میزاری دستمال خیس کن بزار روش 

حواست باشه دستمال خشک‌نشه و اب اسپری کن به عدس همین تا ریشه بزنه..بعد ریشه دستمال دیگه نمیخواد فقط همون اب اسپری کن نم دار بمونه خودش رشد میکنه

🌷خدایا شکرت🌷