2777
2789

خونه مامانم بودم پشه ٥ جا صورت دخترمو نيش زده بدجوري  جاشون مونده الان شوهرم ببينه شر ميشه اگه دارويي چيزي ميشناسين تروخدا بهم بگين

فقط کالاندولا 

سریع خوب میکنه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشاسته اب کن بزن شنیدم خارشش رو هم بند میاره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

انقدر حرص میخورم از این جمله

ببینه شر میشه  😐

خوب پشه زده . بچه هم ادمیزاده مریض میشه زخم میشه پشه میزنه . یعنی پشه ها رو هم تو باید مدیریت کنی بچه تو نزنه ؟ 🙄

پماد کالامین بزن که خارشش کم بشه شبا هم توی پشه بند بخوابون

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚