2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا رابطه هایی که داشته، در زمان قبل از ازدواجتون بوده که هیچ،. ولی اگر در زمانی بوده که ازدوا ...

قبل ازدواج هشت ساله پیش ج ن س ی بوده اوایل ازدواج چت ناجور بوده ک از وقتی حق طلاقو داد بهم چیزی ازش ندیدم ولی اون قضیه هشت ساله پیش رو الان فهمیدم

ببین قشنگم شما چون خیلی همسرت دوست داری،همش داری خودت گول میزنی،داری همسرت از اشتباهاتی که کرده تبرئه میکنی

نکن گلم 

به خودت،جسمت،آیندت مدیونی

به خودت فکر کن

این رابطه عاقبت خوشی ندار

وقتی باهاش بری زیر یه سقف تازه میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی

ببین من فقط میخام نظر شخصیمو بگم... زندگیه خودته ولی بشین درست فکر کن حالا به گذشته کار نداشته باش و ...

واقعا نمی‌فهمم قبل نظرات بقیه یکم بهش اعتماد داشتم الان صبح پاشدم نظراتو دیدم خیلی میترسم

سلام عزیزم اگر این مسائل برای قبل ازدواج بوده بهتره چشم پوشی کنید.اما اینکه چرا این خاطرات را توی سی ...

ممنون ازتون ....ولی دیگ نمیتونه مخفیانه کاری بکنه قبلا من اعتماد داشتم گوشیشو چک نمی‌کردم اصلا ولی چون کار با گوشیو واردم اون اگه سوتی بده میفهمم

اگر تمام این مواردی که دیدی، مربوط به قبل از ازدواجه ازش بگذر  چون گذشته ی آدمها به ما ربط ندا ...

ممنون ازتون تا حد طلاق برم یعنی چجوری حق طلاقو بهم داده اگه برم دادگاه همه میفهمن اینجوری

ببین قشنگم شما چون خیلی همسرت دوست داری،همش داری خودت گول میزنی،داری همسرت از اشتباهاتی که کرده تبرئ ...

میدونم ب خدا اشتباه کرده ولی خب میگم ن مثل قبل چون قبل خیلی عاشقش بودم ولی دوسش دارم هنوز

هیچ مردی خوب نیست الکی دلتو صابون نزن

یعنی چی؟ یعنی الان هیچ زنی هم خوب نیس؟ خوبه مردا هم اینجوری نظر بدن؟ نه گلم همه جا خوب و بد هست. نمیدونم ازدواج کردی یا نه، ولی من الان 18ساله دارم با یکی از این خوباش زندگی میکنم الحمدلله. فکر کنم مدت زیادی باشه. خدارو هم شاکرم وهمین طور ماشالله اطرافمم از این مردا زیاد دیدم متعهد گلم

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷