2777
2789

بع نظرم عقدتو به هم بزن اینجور که معلوم شوهرت انسان هوس بازی هست مه دوست داره با زن و دختران دیگری در ارتباط باشه میگه توبه گرگ مرگ  البته خوب فکرات بکن اگه قرار عید عروسی بگیری بهونه بیار بنداز بعد از ماه رمضان  بعد زیر نظر بگیرش با پدر یا مادرت  مشورت کن 

خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

دختر خاله من. شوهرم با عشق سابقه ش که دختره ازدواج کرده بود، با هم رابطه داشتن هم پیام  هم حضوری واسه طلاق اقدام کرد و قرار شد شوهرش تعهد بده. دادگاه گفت پسرع حق نداره از جایی سیمکارت بخره سیماکرت تو گوشیش به نام دختر خالم هست و ۶ر ماه میره پرینت میگیره. هر چند اونیکه عوضیه هزارتا راهکار پیدا میکنه. خیانت حس خیلی بدی هست.تجربه کردم. اگه یه بار دیگه تکرار شد بهش فرصت نده. و اینو درنظر بگیر به بعد از طلاق فکر کن. فکر کن کجا قراره زندگی کنی پول کافی داری واسه هزینه هات؟ پشتوانه داری؟ والا من نداشتم کار میکنم ولی حقوقم کفاف اینکه اجاره خونه بدم و خرج خورد و خوراک و کرایه و لباس و قبض ها نمیده. میخواستم بدون اینکه بدونه درخواست طلاق بدم و سوپرایز بشه. ولی بحاطر مسائل مالی باهاش صحبت کردم، از خوبی و سربه زیری و وفاداری خودم و تحمل سختیهام گفتم از خیانتهای زنهای اطرافش گفتم ، گفتم مقایسه کن اگه لایقش هستم ادامه بده. قول داد دیگه اینکارو نکنه. هنوز که چیزی ازش ندیدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو این سالهای زندگی هر چی کار کردم کمی پس انداز میکردم تو خونه هم خرج میکردم بارها پیش اومد پول کم میاورد بهش میدادم قسط هاشو میدادم. بلد از این ماجرا فهمیدم من حتی اندازه پول پیش یه خونه ی کوچیک هم پس انداز ندارم. رسما بعد از طلاق بازید تو کوچه میخوابیدم. خانوما توهر زندگی هستین حتی مرفه هستین و شوهر خوب دارین حساب مخفی داشته باشین پس اندازی که کسی ازش خبر نداره. هیچکی از آیندش خبر نداره. خیلی از مردها امامزاده بودن ولی گاف دادن مثل همسر من، حتی یک درصد به تنها زندگی کردن فکر کنید. از اون موقع تا حالا سرم به سنگ خورد پس انداز میکنم تا یه مقدار جمع میشه طلا میخرم. فقط با پولای خودم. شما اگه همسرتون بهتون پول تو جیبی میده یا پول واسه خرید لباس پول رو به خودتون داده دیگه. پس میتونی هر جور خواستی استفاده کنی یه مقدارشو بدار کنار. قطره قطره جمع گردد. من امسال دو تا دستبند طلا خریدم. 

اگر واقعا رابطه هایی که داشته، در زمان قبل از ازدواجتون بوده که هیچ،. ولی اگر در زمانی بوده که ازدواج کرده بودید، مطمئن باش حالا که این موضوع رو میدونی، خیلی راحت‌تر از قبل این کار و انجام می‌ده، چون ترس و قبحش ریخته... 

به نظر من همین الان تا فرزند نداری و پای یک بچه به زندگیتون باز نشده یه فکر ی با حال خودت بکن... 

تو❤️ نازنینی، از حریر نرم آفریدنت/                              تو❤️ مهربونی، از هوای گرم آفریدنت/                   خجالتی تر از گلی، خجالتی تر از تویی/                       تو❤️ بی نظیری، از غرور و شرم آفریدنت✨✨✨🎈    دلیل زندگی و شاد بودنم، دختر نازم الیسا خانومه...😘

واای تو تو عقدی بچه نداری، پس شانس بهتری داری. بیشتر فکر کن مشاوره بگیر. نمیخوام تو دلتو خالی کنم. ولی کسی که قبلا تو رابطه بوده که اکثرا تو مجردی هستن  ولی بعد ازدواج یه سریا میدارن کنار. ولی با وجود اینکه تو کنارش بودی ولی سراغ دیگران رفت.متاسفانه تنوع طلبه. تو هر چقدر خوشگل و با اخلاق باشی آدم تنوع طلب میره پی اینکارا

خیلی مردا نمک نشناس شدن، منم انقد که به شوهرم محبت کردم به هر کی میکردم و انقد گذشت داشتم، برام هر ک ...

تجربه من اینو میگه مردی که بیش از حد مهربونه خیانت میکنه.چون هرمردی دیدم خیانتکاره بعد زنشو دیدم چه تعریفا که ازشوهرش نمیکرد.نمیدونم برا وجدان خودشونه برابیتن دهن زنشونه یا یه نوع باج دادنه.اما مثل ریگ پول خرج میکنن برا زنشون وهمه کار میکنن برا زنشون

ببین عزیزم اینکه همه میگن یکی یبار یکاریو کرد بازم میکنه بنظرم اشتباهه ادم تو لجن هم فرو بره اما وقتی بفهمه کارش اشتباهه و پشیمون بشه میتونه از اون راه برگرده میتونه اشتباهشو جبران کنه.تو باید بفهمی شوهرت واقعا پشیمونه یا داره فیلم بازی میکنه تاترو راضی کنه دراون صورت تکلیفت هم باخودتو اون مشخص میشه

کاملا معلومه شوهرت اصلا بهت اعتماد نداره معلومه شکش بهت خیلی زیاده که اینجور رفتار میکنه ببخشیدا ببخ ...

نه عزیزم ب من شک نداره یا بحث اعتماد نیس کلا اینجورن خانوادتا..برادرشم همین رفتارا رو داره اگ خراب بودم ک منو نمیگرف😑

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
اگر واقعا رابطه هایی که داشته، در زمان قبل از ازدواجتون بوده که هیچ،. ولی اگر در زمانی بوده که ازدوا ...

واقعابچه آدمو پاگیر میکنه. فکر اینکه پیشت نباشه چطوری باهاش رفتار میکنن و عقده ای میشه و ایناا😔

ببین من فقط میخام نظر شخصیمو بگم... زندگیه خودته ولی بشین درست فکر کن حالا به گذشته کار نداشته باش ولی مهم اینه که وقتی با تو بوده هم خیانت کرده و این واقعا بده تو چیت کمه که به خاطرش باید خودتو بدبخت کنی من خودم یه راه اشتباهو رفتم عقد کردم و دیدم قدرمو نمیدونه دیدم لیاقتمو نداره دروغ میگه خیلی چیزارو ازم پنهون کرد خیانت کرد و خیلی چیزا با خودم گفتم من برا خودم ارزش قائلم چرا باید به خاطره کسی که لیاقتمو نداره و اول راهی اینجوری کرد وای به حال بعدن الانم حق طلاق گرفتم دنبال کارامم برا طلاق توام برا خودت قمیتی داری به خودتو ارزون ندون 

اگه میدونی واقعا مرد زندگی نیس و چشمش دنبال زناس فراموشش کن 

سلام؛ از روی جزییات عکس بزن توی کامپیوترش معلوم میشه چه تاریخی بودن .. میلادی رو از روی باد صبا تبدیل ب شمسی کن .. ؛ معلومه دلت نمیخواد جدا بشی چون با هزار امید و ارزو ازدواج میکنه انسان ما هیچ کدوم شرایط زندگی تو نمیدونیم اما اگر شرایطش رو داری شاید  جدا شدن سخت ترین اما بدون دردسرترین راهه برای آینده تون ....  

سلام عزیزم اگر این مسائل برای قبل ازدواج بوده بهتره چشم پوشی کنید.اما اینکه چرا این خاطرات را توی سیستم نگه داشته جای سواله...

یک فرصت جدید بهش بده اگر تکرار کرد تمام کن.

البته چون دو بار مچشو گرفتی اگر بخواد بازم تکرار کنه احتیاط بیشتری می‌کنه که لو نره. شما هم اگر دلت نمی‌خواد جدا بشی بهتره کنجکاوی نکنی

اگر تمام این مواردی که دیدی، مربوط به قبل از ازدواجه ازش بگذر 

چون گذشته ی آدمها به ما ربط نداره

و کنجکاوی در این موضوع جز تلخی چیزی به همراه نداره

اما اگر بهت ثابت شد که مربوط به بعد از ازدواج با شما بوده ، تا سرحد طلاق پیش برو اما طلاق نگیر

فقط در حدی که بترسونیش.

چون الان چیزی که زیاده طلاق و خیانته

اگر بتونی زندگیت رو با همون یه نفر بسازی هنره.