هیچ آدمی مثل قبل نمیشه خدایی ....شاید ب مرور زمان بهتر بشه ....یا مثلاً تا میام خوب بشم بگم بخندم یا ...
تو تا آخر عمرت با ترس و استرس زندگیت میگذره انقدر به روح و روانت ضربه میخوره که مثل دور از جونت دیوونه ها میشی مطمینم دیگه هیچوقت نمیتونی بهش اعتماد کنی و کوچکترین چیزی ازش ببینی آزرده خاطر میشی
خیلی خوبه که حق طلاق رو بهت داده اگه خونه یا ماشین داره بگو بزنه به نامت اینجوری جا پات محکم میشه و هر چی میتونی ازش پول بکن طلا بخر چون مردی که مزه خیانت رو فهمید اعتباری بهش نیست
استارتر عزیزم من نمیگم طلاق بگیر یا نگیر خودت بهتر از همسرت شناخت داری چون ما تو زندگی بقیه نیستیم اینجا صرفا از روی احساس یا تجربه تلخی که دارن بهت پیشنهاد طلاق یا ادامه زندگی رو میدن بنظرم بازم برو پیش مشاورت ببین چه پیشنهادی میده اگرم دیگه خیلی سردرگم بودی بنظرم فقط با مادرت در میون بزار در همین حد میتونم راهنماییت کنم
بزرگترین خطای نابخشودنی جهان خیانته ،ادم هرکاری هم کنه فراموشش نمیشه ،ایشون اگه قبل ازدواج رابطه دیگه داشته چرا مدرکشو نگه داشته ،حتما دلش هنوز پیش اون زنیکه گیره،اگه توبه کرده باید از هر لحاظ خودشو درست کنه وإلا این زندگی بدرد نمیخوره
الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...
اره والا.تعادل روانی نداره.اونجا بهش خوش میگزره میره و میا اینجا هم گریه میکنه.بندازش دور .وگرنه هر روز باید گریهاشو تحمل کنی.بی شخصیت تشریف داره.مفت هم نمی ارزه والا
عزیزم روی اون عکسها کلیک کن و تاریخشو پیدا کن تاریخش مشخصِ اگر قبل حق طلاق بوده بیخیال بشو کلا گذشته همسرتو چک نکن هرکس یه گذشته ای داره زندگی یعنی کمی کور و کمی کر و مقدار زیادی فراموشکار و خیلی بخشنده باشی
مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹
خودش که میگه این مال گذشته هس و هرکسی توی گذشته و مجردیش هرکاری ممکنه انجام داده باشه مهم اینه که الان دیگه انجام نمیده ،خیلی از مردا حتی اشتباهشونم قبول نمیکنن این خوبه ک هم قبول میکنه هم اینکه الان دیگه انجام نمیده بخاطر گذشته زندگیتو خراب نکن ولی چن سال اول خوب زیر نظرش بگیر و بچه نیار تا خیالت کاملا راحت شه