2777
2789
هیچ آدمی مثل قبل نمیشه خدایی ....شاید ب مرور زمان بهتر بشه ....یا مثلاً تا میام خوب بشم بگم بخندم یا ...

تو تا آخر عمرت با ترس و استرس زندگیت میگذره انقدر به روح و روانت ضربه میخوره که مثل دور از جونت دیوونه ها میشی مطمینم دیگه هیچوقت نمیتونی بهش اعتماد کنی و کوچکترین چیزی ازش ببینی آزرده خاطر میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که حق طلاق رو بهت داده اگه خونه یا ماشین داره بگو بزنه به نامت اینجوری جا پات محکم میشه و هر چی میتونی ازش پول بکن طلا بخر چون مردی که مزه خیانت رو فهمید اعتباری بهش نیست 

هیچ مردی خوب نیست الکی دلتو صابون نزن

عزیزم این نظر شماست شاید چون همسرتون مشکلی داشته دیگه به همه مردا بی اعتماد شدین من خودم شیش ساله ازدواج کردم مجرد نیستم که بخوام الکی چیزی بگم

استارتر عزیزم من نمی‌گم طلاق بگیر یا نگیر خودت بهتر از همسرت شناخت داری چون ما تو زندگی بقیه نیستیم اینجا صرفا از روی احساس یا تجربه تلخی که دارن بهت پیشنهاد طلاق یا ادامه زندگی رو میدن بنظرم بازم برو پیش مشاورت ببین چه پیشنهادی میده اگرم دیگه خیلی سردرگم بودی بنظرم فقط با مادرت در میون بزار در همین حد میتونم راهنماییت کنم

الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

ترک عادت موجب مرض است 

مطمئن باش باز تکرار میشه 

ولی بعد از ازدواج دیگه واسه سخته جدا بشی 

الان واسه اون 

کسی که یبار کار بدی میکنه قبحش واسش میریزه و مجدد تکرار میکنه حالا چه شما متوجه بشی میگه میبخشه متوجه نشی که بدتر باز تکرار و تکرار 

عزیزم این نظر شماست شاید چون همسرتون مشکلی داشته دیگه به همه مردا بی اعتماد شدین من خودم شیش ساله از ...

فکر می‌کنی خوبن اما باز یه روز یادت میدم که هیچ مردی خوب نیست اون یکی هم که خوبه فقد کارشو خوب بلده گلم

بزرگترین خطای نابخشودنی جهان خیانته ،ادم هرکاری هم کنه فراموشش نمیشه ،ایشون اگه قبل ازدواج رابطه دیگه داشته چرا مدرکشو نگه داشته ،حتما دلش هنوز پیش اون زنیکه گیره،اگه توبه کرده باید از هر لحاظ خودشو درست کنه وإلا این زندگی بدرد نمیخوره

مَن حَتی اَگه قَلبَمم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَم
الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

اره والا.تعادل روانی نداره.اونجا بهش خوش میگزره میره و میا اینجا هم گریه میکنه.بندازش دور .وگرنه هر روز باید گریهاشو تحمل کنی.بی شخصیت تشریف داره.مفت هم نمی ارزه والا 

عقدیم

عزیزم روی اون عکسها کلیک کن و تاریخشو پیدا کن تاریخش مشخصِ اگر قبل حق طلاق بوده بیخیال بشو کلا گذشته همسرتو چک نکن هرکس یه گذشته ای داره  زندگی یعنی کمی کور و کمی کر و مقدار زیادی فراموشکار و خیلی بخشنده باشی 

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹
خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

خودش که میگه این مال گذشته هس و هرکسی توی گذشته و مجردیش هرکاری ممکنه انجام داده باشه مهم اینه که الان دیگه انجام نمیده ،خیلی از مردا حتی اشتباهشونم قبول نمیکنن این خوبه ک هم قبول میکنه هم اینکه الان دیگه انجام نمیده بخاطر گذشته زندگیتو خراب نکن ولی چن سال اول خوب زیر نظرش بگیر و بچه نیار تا خیالت کاملا راحت شه

عقدیم

جدا شو فایده نداره من که اگه جای شما بودم دیگه طلا هم ازش میباریدواسه من بی ارزش و پوچ بودچطوری کلی کثافت کاری ازش دیدی ولی هنوز موندی

بهش بگو تو اصن نیازی به زن گرفتن نداشتی از اینجا به بعد عمرتم برو با همونایی که حضوری بودی 😏