اگر دوستان سرم نمی ریزند روابط قبل از ازدواج مهم نیست چون تو اون زمان به شما تعهدی نداده بودن البته اگر به بعد از ازدواج کشیده نشه
زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
قربونت برم منم ۳ سال اول زندگیممشکلاتی داشتم که بگم باور نمیکنی ولی الان که فکرشو میکنم یکی از دلایلی که زندگیم دوام داشته و الان احساس خوشبختی میکنم اینه که هیچ وقت مشکلاتمو جار نزدم هیچ وقت خانواده ام نفهمیدن من با شوهرم مشکل دارم اینو از من داشته باش هرچقدرم با شوهرت مشکل داشتی بدیاشو تو دلت نگه دار البته که تو همه زندگیا مشکل ودعوا هست ولی زمان که میگذره همه چی حل میشه❤️
عزیزم تا جایی ک میتونی برای زندگیت بجنگ ب همین راحتی تصمیم نگیر ک بعدا پشیمون بشی،تا عقدی تکلیفتو مشخص کن وقتی رفتی سر خ نه زندگیت دلت قرص باشه ن اینکه بعدا خدایی نکرده با ی بچه بخوای طلاق بگیری،باهاش اتمام حجت کن بگو کافیه فقط یبار دیگه این چیزا رو ازش ببینی دیگه اونوقت بخششی در کار نیست ببین چی میشه چیکار میکنه،هر واکنشی از طرف همسرتون میتونه تصمیم گیریو برات راحت کنه
رابطه ج ن س ی قبل ازدواج بوده فقط یک بار تقریباً هشت ساله پیش ما سه ساله عقدیم ولی توی دوران عقد چت ...
اگر مربوط به قبل ازدواجه که هیچ ، مهم اینه بعد ازدواج به شما متعهد باشه ، اگه الآن اشتباهش فقط در حد چته یعنی زنگ خطر یعنی موقعیتش باشه ممکنه تبدیل به رابطه هم بشه ممکنه نشه ، بستگی به شخصیت خودش داره ولی رابطه صرفاً مجازی و موقتی به نظرم دلیل کافی برای جدایی نیست و قابل اصلاحه، البته هنوز اون قسمت گریه و به دست و پا افتادنش برام قابل هضم نیست ، نشانه پشیمانی اینه که تکرارش نکنی نه اینکه هر غلطی بخوای بکنی بعد مث بچه ها گریه کنی و توقع داشته باشی ببخشنت.
خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام