اینقدر شوهرت رو اذیت نکن. آدم شده دیگه. ببخشش. دیگه هم به روش نیاز. ولی مراقبش باش دورا دور. اکثر م ...
ب خدا خودمم میخوام ب روش نیارم ولی آخه مگ میشه تو رفتارم تاثیر نداشته باشه ....فکر کردن بهش عذابم میده دستش ب یکی دیگ خورده ولی من فکر میکردم پاک ترینه
من بودم جدا میشدم چون مطمئنم دوباره کارشو تکرار میکنه کسی ک تنوع طلبه و خیانت میکنه اون نفس درونش هیچوقت آروم نمیشه 2 سال ترک کنه ک نمیکنه بازم تکرار میکنه و روح و روان شمارودرگیر میکنه همیشه
الان عقدی بیشتر فکر کن بنظرم برای یک زن هیچی بدتر از این نیست که مردش بایکی دیگه بحز خودش باشه اصلا قابل تحمل نیست ،ازش کامل مطمئن شو بعد ازدواج کن ببین اگر بهش بی اعتماد شدی و نمیتونی باهاش زندگی کنی همین حالا ازش جدا شو بهتر از اینه فردا با بچه مجبور به تحمل کردنش بشی
سلام به نظر وتجربه من که پنجاه سالم بهترین را ه اینکه جدا بشی حیف یک لحظه عمر واحساس زنان پاک که بازیچه برای چنین مردانی باشه وارد زندگی که بشی با هر زنگ اسمس وگوشی اینجور مردا باید تنت بلرزه که ایا با کی در ارتباطن وحق تو وبچه هات صرف چه ارتباطات کثیفی میشه دیگه ادم روانش اسایش نداره توبه گرگ فقط مرگه وقربانی فقط کسی که معلوم نیست چند سال باید لحظه به لحظه با استرس با این جور مردی سر کنه
اولاً کسی که خیانت میکنه بازم تکرار میشه چون اگه میتونست خودشو قانع کنه که ترک کنه اصلأ سمتش نمیرفت ...
رابطه ج ن س ی قبل ازدواج بوده فقط یک بار تقریباً هشت ساله پیش ما سه ساله عقدیم ولی توی دوران عقد چت ناجور کرده بوده و وقتی فهمیدم حق طلاقو داد و قسم خورد ک آدم شده ولی من تازه موضوع هشت ساله پیشو فهمیدم ب نظرتون چیکار کنم ؟یعنی ممکنه دوباره تکرار کنه؟