2777
2789
الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

اینقدر شوهرت رو اذیت نکن. آدم شده دیگه. ببخشش. دیگه هم به روش نیاز. ولی مراقبش باش دورا دور.

اکثر مردها ممکنه چنین خطایی بکنند. مهم اینه که پشیمون شده. اون عکسها هم مال گذشته هست. دلسردشش نکن از زندگی 

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
مردی که خطا کنه بعدم گریه کنه مرد نیست باید انداخت سطل اشغال مرد نه خیانت میکنه نه گریه مطمئن باش فی ...

خیلی گریه می‌کنه .....بعضی وقتا قدیما تا یک دعوای کوچیکه میشد گریه میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر شوهرت رو اذیت نکن. آدم شده دیگه. ببخشش. دیگه هم به روش نیاز. ولی مراقبش باش دورا دور. اکثر م ...

ب خدا خودمم می‌خوام ب روش نیارم ولی آخه مگ میشه تو رفتارم تاثیر نداشته باشه ....فکر کردن بهش عذابم میده دستش ب یکی دیگ خورده ولی من فکر میکردم پاک ترینه

خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

اولاً کسی که خیانت می‌کنه بازم تکرار میشه چون اگه میتونست خودشو قانع کنه که ترک کنه اصلأ سمتش نمیرفت ، بعدم این گریه کردن و به پا افتادنش دیگه چیه ؟!

من اگه زن بودم بخاطر همین گریه کردن و التماسش دیگه باهاش زندگی نمی‌کردم 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

من بودم جدا میشدم چون مطمئنم دوباره کارشو تکرار میکنه کسی ک تنوع طلبه و خیانت میکنه اون نفس درونش هیچوقت آروم نمیشه 2 سال ترک کنه ک نمیکنه بازم تکرار میکنه و روح و روان شمارودرگیر میکنه همیشه

الان عقدی بیشتر فکر کن بنظرم برای یک زن هیچی بدتر از این نیست که مردش بایکی دیگه بحز خودش باشه اصلا قابل تحمل نیست ،ازش کامل مطمئن شو بعد ازدواج کن ببین اگر بهش بی اعتماد شدی و نمیتونی باهاش زندگی کنی همین حالا ازش جدا شو بهتر از اینه فردا با بچه مجبور به تحمل کردنش بشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب شاید واقعا رابطش قبل ازدواج بوده دراونصورت میشه گذشته ش به شما ربط پیدانمیکنه.

اره مطمئنم قبل ازدواج بوده ولی من فقط چون فکر میکردم مرد پاکیه باهاش ازدواج کردم اونم تو ۱۹سالگی 

سلام به نظر وتجربه من که پنجاه سالم  بهترین را ه اینکه جدا بشی حیف یک لحظه عمر واحساس زنان پاک که بازیچه برای چنین مردانی باشه وارد زندگی که بشی با هر زنگ اس‌مس وگوشی اینجور مردا باید تنت بلرزه که ایا با کی در ارتباطن وحق تو وبچه هات صرف چه ارتباطات کثیفی میشه دیگه ادم روانش اسایش نداره توبه گرگ فقط مرگه وقربانی فقط کسی که معلوم نیست چند سال باید لحظه به لحظه با استرس با این جور مردی سر کنه

اولاً کسی که خیانت می‌کنه بازم تکرار میشه چون اگه میتونست خودشو قانع کنه که ترک کنه اصلأ سمتش نمیرفت ...

رابطه ج ن س ی قبل ازدواج بوده فقط یک بار تقریباً هشت ساله پیش ما سه ساله عقدیم ولی توی دوران عقد چت ناجور کرده بوده و وقتی فهمیدم حق طلاقو داد و قسم خورد ک آدم شده ولی من تازه موضوع هشت ساله پیشو فهمیدم ب نظرتون چیکار کنم ؟یعنی ممکنه دوباره تکرار کنه؟

من بودم جدا میشدم چون مطمئنم دوباره کارشو تکرار میکنه کسی ک تنوع طلبه و خیانت میکنه اون نفس درونش هی ...

خیلی میترسم بهش گفتم اگه بفهمم تکرار بشه دیگ باهات نمیام صحبت کنم مستقیم میرم دادگاه....از لحاظ خانواده هم پشتمن و نیاز مالی هم ندارم