2777
2789

که ساعت 1:40 دقیقه بامداد رو سرامیک جاروبرقی بکشه😠😠😠😠😤😤😤😤

وااااای خدا همسایه بد نصیب هیچ کس نکنه. دیووووونم کرد.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

توام با یچیزی ب کوب ب سقف، بخدا اگ بودم این کار میکروم

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی آسانسور کاغذ بچسونید و نکات ترببتی بنویسید بالاخره میبینه

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             

😑همسایه ما چی پسرش بزرگه امروز تو حیاط صداهای عجیب غریب از اون صداها در میاورد ی لحظه فک کردم واقعا وسط حیاط راب. طه ایی چیزی هست کثافطا

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره