2777
2789
عنوان

آخه یه آدم چقدر میتونه بیشعور باشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 50 پست
هر شب تا پنج صبح بیدارن. سرو صدا میکنن یه شب اعتراض کردم. زنه به جای عذرخواهی پرید به من که به چه حق ...

برو بگو شما اگه ادم بودین ساعت ۴ صبح مثل گاو چهار نعل نمیرفتین که ما بیدار شیم بیایم جلو در خونتون به خدا حکایت خانم داداش منه صبح تا شب خوابه سب تا صبح مثل گاو یورتمه میره طبقه بالا 😤😤😤😤صد بارم داد زدم تو حیاط این شعور نداره زندگی کردن بلد نیست 

نوشتیم. درشت و با رنگهای مختلف. حالیشون نیست.

انقدر بنویسید ک ملکه ذهنشون بشه 

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکنیم شاید چیزی شکسته دارن جمع می‌کنن

نه عزیزم. کل خونه که چیزی نشکسته نریخته. کامل جاروبرقی کشید. حتی تو راهرو جلوی در خونشون

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
یه عده واقعا هیچی حالیشون نیست😑

یعنی دلم میخواست از حیاط خودمون داد بزنم فحشش بدم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
🤣🤣🤣🤣

باور کن 

اصلا شدایی نیست که از ادمیزاد دربیاد 🙄

حالا اینا هیچی چند روز قبل ساعت دو سه نصف شب صدای ضبط ماشینو بلند کرده بودن و بوق ممتد میزدن ! 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

من یه بار ساعت ۲ نصفه شب مجبور شدم جارو برقی روشن کنم . یه گلدون افتاد شکست تو راهرو جلوی در ورودی . جوری بود که اگر میموند برای فردا یادمون میرفت اونجا شیشه ریخته پامون رو میزاشتیم روش . شاید همسایه شما هم مجبور شده ...

جارو برقی چیه خواهر واسه ما سر صبح شیشه زده با قمه اومده در خونمون رو از جا بکنه منو بچه ها  تن ...

یکیم گفته بود همسایشون یه چیزی میزد بعد اومده بود در خونشونو شسته بود با آب نصف شبی 😂

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
من تازه راحت شدم از دستشون روزهای سختی رو گذروندم در کنار همسایه بی فرهنگ و بی ملاحضه، خدا صبرتون بد ...

دعا کن زودتر از شرشون خلاص بشیم

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
دعا کن زودتر از شرشون خلاص بشیم

سعی کن ازشون انرژی منفی نگیری، کلا بهشون فک نکن اگه  اذیتی هدفون بزن الان یا از اون گوشی ها نمیدونم اسمشون چیه میزنی تو گوشت صدا نشنوی

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
یکیم گفته بود همسایشون یه چیزی میزد بعد اومده بود در خونشونو شسته بود با آب نصف شبی 😂

اره دیدم وای همسایه ما مامانش پرو پرو میگه چیزی نبوده چته شلوغش کردی میزدی روی زمین با پا می اومدم می بردمش

بخدا خودش رو محکم میکوبید به در قمه بزرگ توی دستش میکوبید تو در و دیوار دیوار جلو ورودی نابود کرده بود 

یه جمله برو جلودر خونش بگو خواهر جان تو برو خونه دربست بگیر  تو یک ده کوره که یک شهر از دستت را ...

آره والا. همچین آدمهایی اصلا نباید تو آپارتمان زندگی کنن. همه از دستشون شاکین