2777
2789
عنوان

شب تولد حضرت رقیه (س)

1912 بازدید | 152 پست

سلام عزیزان

امشب شب تولد حضرت رقیه ست

بیاین حاجاتتونو بنویسین و برا هم دعا کنین

ان شاالله خانم حضرت رقیه خودشون حاجت روامون کنن

برای حاجات منم دعا کنین  

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

زودتر ازدواج کنم راحت شم از زندگیه الانم.ادم ازدواجیی نبودم هیچوقت.ولی میدونم الان تنها راه حله😔🚶‍♀️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا امشب تولدشه😍

بله عزیزم  

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
زودتر ازدواج کنم راحت شم از زندگیه الانم.ادم ازدواجیی نبودم هیچوقت.ولی میدونم الان تنها راه حله😔🚶‍ ...

ان شاالله مشکلاتت زود حل شن به حق خانم

خانواده م سرشار از مشکلن. خدایا به حق این ماه عزیز آرامش و صفارو به خونشون هدیه کن🌺🌺🌺

با آرزوی حاجت روایی همه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده

من دلم میخواد حضرت رقیه کمکم کنه تا موقعیت شغلی و مالی همسرم درست بشه 

گاهی خسته میشم از بی پولی اما بازم میگم خدایا شکرت که حداقل تنمون سالمه 

دلم میخواد خدا به زندگی همه ی ایرانی ها برکت بده 

خیلی همه چیز گرون شده امیدوارم هیچکس شرمنده خانواده اش نشه 

مهربونا لطفا برای قبولی منم تو یه رشته عالی و حاجت رواییم دعا کنین و صلوات بفرستین  

برای منو دخترم ویژه دعا کنید...😔🙏💚

ان شاالله بهترینا براتون رقم بخوره  

من دلم میخواد حضرت رقیه کمکم کنه تا موقعیت شغلی و مالی همسرم درست بشه  گاهی خسته میشم از بی پو ...

ان شاالله عزیزم به حق همین بارون که برکت خداست زندگیتون سرشار از مال حلال وپربرکت باشه

خانواده م سرشار از مشکلن. خدایا به حق این ماه عزیز آرامش و صفارو به خونشون هدیه کن🌺🌺🌺 با آرزوی ح ...

ان شاالله مشکلاتتون حل شه گلم