2777
2789
عنوان

خواهر بیخیال من

289 بازدید | 13 پست

الان نامزده  عین خیالش نیست ۲ ساعت آرایش میکنه میره دانشگاه بعدش میاد یا گوشی دسته یا خوابه مامانم با پا دردش همه چی رو براش آماده میکنه یه جوری هم رفتار کردن جرات نداریم بهش چیزی بگیم امروز خونه مامانم مهمونی بود من بچه مو داده بودم شوهرم نگه داشته بود کار میکردم مامانم با پا دردش کار میکرد خانم خواب بود بعد از شام هم از سر سفره پاشد رفت پیش شوهرش نشست این برنامه همیشگیشه

واقعا خوشبحالش با این حد از بیخیالی 

هر چی پول داره میده لوازم آرایش اونم چیزای بیهوده بعدش میریزه دور  در حالی که  مامانم از خودش میزنه لباس نمیخره که جهاز شو تکمیل کنه 

به کم هم راضی نیست همه وسایلش باید مارک باشه وقتی چیز پایین میخرن میگه اینو نمیبرم 

خیلی راحت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره خونه شوهر و مادر شوهر چن تا حرف بارش کنن درس میشه

اتفاقا یه مادرشوهر فوقلعاده خوب داره که از مامانم هم بیشتر براش مایه میزاره 

پدرشوهرشو نگم که چقد دوسش داره 

حالا خواهرم اونارو هم زیاد محل نمیزاره 😶

اتفاقا یه مادرشوهر فوقلعاده خوب داره که از مامانم هم بیشتر براش مایه میزاره  پدرشوهرشو نگم که ...

عیب نداره عزیزم مادرشوهر منم موقع عقد فرشته بودااا فرشته میگم فرشته میشنوی الانشو بگو