2777
2789
عنوان

هزینه‌های گردش مهمون با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
چجوری اون لحظه از زیرش در برم؟

:/ 

بابا خررررر پول 

نمیدونم عزیزم تو این موقعیت قرار نگرفتم حالا

معمولاً. کسی که وضعش از من بدتر باشه خودم حساب میکنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ما اومدند اینجا اصفهان آکواریوم و اینجور جاها رفتیم خودمون دادیم همش خدایی زشت بود بدند خودشون من و ...

عه ما هم اصفهانیم اتفاقا. می‌خوام ببرمشون عالی قاپو 😂

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اومدند اینجا اصفهان آکواریوم و اینجور جاها رفتیم خودمون دادیم همش خدایی زشت بود بدند خودشون من و ...

اتفاقا ما هم اینجوری هستیم. نمیذاریم مهمون دست تو جیب کنه.

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

مال میزبان چی؟ اگه باهم برن داخل، هرکس جدا باید بلیط بخره؟

خب معمولا بلیطا رو یکجا میگیرن و یک نفر حساب میکنه. یا همه رو اونا حساب میکنن یا میزبان. من خودم مهمونم رو ببرم بیرون خودم حساب میکنم چون رودرباسم

عه ما هم اصفهانیم اتفاقا. می‌خوام ببرمشون عالی قاپو 😂

هزینتون زیاد میشه اما دیگ همینه ما هم رفتیم شمال مهمون هامون گرگانی بودند برامون سنگ تموم گذاشتند تمام سوغاتی هاشون هم همسرم خودش حساب کرد 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
:/  بابا خررررر پول  نمیدونم عزیزم تو این موقعیت قرار نگرفتم حالا معمولاً. کسی که وضعش ...

نه بابا. بخدا نگرانم. اصلا نمی‌دونم تو این شرایط باید چیکار کنم. بعد اصلا ورودی مکانای گردشگری که زیاد نیست.

خب معمولا بلیطا رو یکجا میگیرن و یک نفر حساب میکنه. یا همه رو اونا حساب میکنن یا میزبان. من خودم مهم ...

آخ آخ ما هم همینطوریم

نه بابا. بخدا نگرانم. اصلا نمی‌دونم تو این شرایط باید چیکار کنم. بعد اصلا ورودی مکانای گردشگری که زی ...

به وضعیت خودت نگا کن

اگه میتونی پرداخت کنی خب بکن اینجوری پرستیژت هم می‌ره بالا

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هزینتون زیاد میشه اما دیگ همینه ما هم رفتیم شمال مهمون هامون گرگانی بودند برامون سنگ تم ...

ورودی ها بعید می‌دونم زیاد باشه. مساجد که زیاد نبود. یعنی ممکنه تو عید افزایش قیمت بدن؟

به وضعیت خودت نگا کن اگه میتونی پرداخت کنی خب بکن اینجوری پرستیژت هم می‌ره بالا

بابام باید پرداخت کنه :))))))))

بابام باید پرداخت کنه :))))))))

😁😁😁

بابا ها پولدارن

ورودی ها بعید می‌دونم زیاد باشه. مساجد که زیاد نبود. یعنی ممکنه تو عید افزایش قیمت بدن؟

یک درصد فکر کن ندند لامصبا

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
یک درصد فکر کن ندند لامصبا

وای 😭😭😭😭