2777
2789
عنوان

یه عمره که سی خوم ایگوم ایگریووم😔 ای خداا

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم عاشقشم ازش سیر نمیشم بعنی اون عاشقم نیست؟

حتی دیشب بهش گفتم داداشی شب بخیر😢کلامثل خواهربرادرشدیم نه بوسی نه دستی شوخی هیییچ

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
دوسش دارم خب دوست دارم کنارم باشه نه جای خوابشو‌جدا کنه

عزیز من دوست داشته باش ولی قبلش باید خودتو دوست داشته باشی به خودت ارزش قائل باشی، رفتار شما وهمش شما بودن تو هر کار طرفو دلزده میکنه هر چیزی اندازه خودشو داره

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

هم لایق دشمن است وهم لایق دوست

این مدل آدما دوس داشتنشون رو یه جور دیگه نشون میدن با بوس‌و بغل نیست باید متوجه بشی وقتی بفهمیشون دی ...

مثلا چجوری؟؟ با اینکه میدونه چقد دلم بغلشو میخواد ولی نمیده یا باید من بهش بگم خو تا کی بگم خودش شعور نداره

روحم اسیب دیدع واقعا

چرا داداشی؟؟ سنتی بودین؟ 

نه اتفاقا، ولی خیییلی سرده ازنظر ج ن س ی الان 4ماهه دست به من نزده، میرم سمتش میگه سرم در میکنه، یه شب میگه فرداشب یه شب میگه حمام نرفتم هرررشب یه بهانه، منم غرورم له شده

عزیز من دوست داشته باش ولی قبلش باید خودتو دوست داشته باشی به خودت ارزش قائل باشی، رفتار شما وهمش شم ...

به نظرت 6 سال کمه براغرور😣😥ماشش ساله رابطه کامل نداریم شوهرم فکرخودشه خود،،،،،، ارضا.... یی میکنه😣ولی فکرمیکنه من متوجه نمیشم، من زیادطاقت آوردم ولی یه جاهایی کم میارم

این مدل آدما دوس داشتنشون رو یه جور دیگه نشون میدن با بوس‌و بغل نیست باید متوجه بشی وقتی بفهمیشون دی ...

اینم هست درسته👌ولی زن به احساسات هم نیاز داره