2777
2789
عنوان

کسی تو توتسر شیرینی پخته؟؟میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
توتستردمابایدکمترباشه ولی هرکاری کنی خشک میشه من شیرینی نخودچی وبرنجی درست کردم خیلی جالب نشذ

دما چقد کمتر بذارم؟یکی میگفت برای پتزا و کیک یه کاسه استیل کوچولو توش آب بذارین سفت نمیشه ولی من میترسم بذارم

دما چقد کمتر بذارم؟یکی میگفت برای پتزا و کیک یه کاسه استیل کوچولو توش آب بذارین سفت نمیشه ولی من میت ...

من میذارم ولی همچین اثرنداره، دماحدوأ10 درجه کمتربایدباشه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه عکس نمیتونم بفرستم,میرم تو گالری بفرستم کلا از کاربریم خارج میشه,ببین الان گذاشتم رو یه حال ...

خب دمای پایین رو روشن کردی فقط

اون بالاییه فنه نه دما

باید یه گزینه پیدا کنی که دما از بالا و پایین باشه

علامت حرارت از دو طرف

اگه فقط از پایین حرارت بدی تا بالای شیرینی بپزه ممکنه زیرش بسوزه

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

دما چقد کمتر بذارم؟یکی میگفت برای پتزا و کیک یه کاسه استیل کوچولو توش آب بذارین سفت نمیشه ولی من میت ...

برای کیک لازم نیست به نظرم

ولی برای نون من گذاشتم خیلی خوب شد. ترسش از چیه؟

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

شاید ما وروشن نکرده بودی، هردوالمنت رو، روشن کن تاگرم بشه بعدبستگی به شیرینی داره که کدوم المنت روشن ...

دما روشن کردم همین وسطی رو نمیدونم چه شرایطی گذاشتم گرم نشد الان یه حالت دیگه گذاشتم ببینم چی میشه,مارک توتسر شما چیه؟ 

خب دمای پایین رو روشن کردی فقط اون بالاییه فنه نه دما باید یه گزینه پیدا کنی که دما از بالا و پایی ...

گزینه حرارت از بالا پایین نداره,سه تاش بالا فن و پایین دماس,یکی فن و حرارت کنار هم هست و ظاهرا برای جوجه گردون,میترسم آب بذارم بترکه