2777
2789
آره خیلی سال پیش فردوسی رفتم تعریف پروما رو شنیدم، فردوسی به نظرتون بهتره یا پروما؟

پروما الکی گرونه.چول خون باباشونو میگیرن ....فردوسی خیلی مهقول تره

جدیدا م وحشتناک شده

اگه مانتو با کیفیت م میخواین.خیابون راهنمایی جنساش بهتره

مخصوصا تولیدی مانتو پار و جلوس

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم منطقه ساکنین؟ پارک ملت  پارک معمولیه ها چیز خاصی نداره.استخرشم فعلا خالیه و در حال تعمیر ...

هتلمون سمت بلوار شیرودی هست، فرقی برای من نمیکنه چون بدون همسرهامون اومدیم خارج شهر نمیریم‌ حالا شاید توس بریم چون بچه ها دوست دارند برن

نه طرقبه شاندیز نمیرم چون دو تا خانومیم با بچه ها خارج شهر سخته بریم

در اون صورت همون فردوسی بهترین گزینه ی 

کنترل بچه ها راحت تره

فقط اینکه توی حلقه ی داخلیش اگه رفتین مراقب بچه ها باشین سمت پله برقیا نرن

ترجیحا با مترو و این چیزام جایی نرین

خیلی جدیدا همه سرفه میکنن و....ممکنه بچه ها خدایی نکرده سرما خورده بشن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
پارک بازار منطورته فکر‌کنم

اره فک کنم همین بود

نکنه شمام مشهدی؟  

پروما الکی گرونه.چول خون باباشونو میگیرن ....فردوسی خیلی مهقول تره جدیدا م وحشتناک شده اگه مانتو ب ...

مرررسی آره اتفاقا مامانم از پروما خرید کرده بود چند ماه پیش به نظرم به نسبت جنسش گرون خریده بود میخواستم مطمئن بشم🙏🏼

خیابون راهنمایی و برج سلمان هم خوبه بد نیست خیابان ریس (خیام جنوبی ۱۱) هم کلی مزون داره که لباسای ...

مرسی پس با این حساب میرم فردوسی و خیابون راهنمایی و اون مرکز حجاب که گفتین برای خرید 

مرسی پس با این حساب میرم فردوسی و خیابون راهنمایی و اون مرکز حجاب که گفتین برای خرید 

بهه سلامتی انشالله عزیزم

فقط اون مرکز حجاب نمیدونم چادر ساده داره یا نه ... قیمتاش هم یکم بالاعه 

شما که میخواید برید فردوسی همون نزدیکی ها حجاب پرهیزکار هم هست اونجا هم برید ببینید شاید داشته باشه 

یک پارچه فروشی بزرگ هم هست  توی مفتح هشت قصر تک من نرفتم ببینم اما چون میگن‌خیلی بزرگه شاید پارچه چادری داشته باشه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
ارره دیگه😁

بسلامتی  

اها راستی

مرکز حجب کلا خیلی گرونه

چادر اماده ک نه ولی پارچه ی چادری.اگه برین پارک ملت تو همون وکیل اباد پارچه عاقبتی م هست خیلی تنوع پارچه ش بالاس و قیمتاشم خوبه

بعدم برین فرنو ناهار  

اها راستی مرکز حجب کلا خیلی گرونه چادر اماده ک نه ولی پارچه ی چادری.اگه برین پارک ملت تو همون وکیل ...

پارچه عاقبتی رو پیج اینستاش رو داشتم چادر مشکی ژاپنی نداشت 

فرنو رو نوشتم حتما برم😁 اول بریم پارک وکیل آباد خسته که شدیم بریم فرنو 😅