2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش طرقبه شاندیز فقط وقت تلف کردنه و خیلی دور غداها گرون.لوازم گرون.همه چی گرون..... فقط ۱ ...

طرقبه شاندیز وقت تلف کردنه؟؟!! من کل خریداری عید و از طرقبه شاندیز میکنم   طرقبه مملو از فروشگاه های لباس  اعم از بیرونی وخونگیه  از رستوران های طرقبه شاندیز که نگم😋😋😋

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

طرقبه شاندیز وقت تلف کردنه؟؟!! من کل خریداری عید و از طرقبه شاندیز میکنم   طرقبه مملو از فروشگا ...

اره برای کسی ک مسافره و دوتا خانمه با بچه بدون ماشین .....

البته جنساشم بنظرم خیلی بی کیفیته کلا خرید نمیکنم از اونجا

رستورانم خب داخل مشهدم هس

چ کاریه اون همه راه بری اونجا؟!

چن برابر قیمت میگیرن!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

عزیز اگه چاد میخوای بازار رضا کنارش طبقه بالا که بری کامل چادر فروشیه قیمتشم خوبه البته من مشهدی نیستم چون چادری از اونجا خریدم راضی بودم گفتم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چول خون باباشون😂😂😂

اخخخخخ  

اشتباه تایپی بود یره

نخند بهم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
اره برای کسی ک مسافره و دوتا خانمه با بچه بدون ماشین ..... البته جنساشم بنظرم خیلی بی کیفیته کلا خر ...

اینکه خانم تنهان  هتل خودش ماشین با راننده داره که رفت وبرگشت با توقف داره یعنی خرید و غذا خوردن هر چقدر زمان ببره منتظر میمونن 

اکه رستوران داخل شهر و با رستوران طرقبه شاندیز یکی میکنی باید بگم مسافرا حتما از رستوران زیتون تو شاندیز دیدن کنن تا هر سال یکی از علتهای سفرشون به مشهد همین باشه 

و خرید از پاساژ فردوسی من به شخصه انجام نمیدم چون جوابگوی سلیقه من تو زمینه مانتو نیست و مانتوهامو گرون اما شیک از طرقبه میخرم 

عزیز اگه چاد میخوای بازار رضا کنارش طبقه بالا که بری کامل چادر فروشیه قیمتشم خوبه البته من مشهدی نیس ...

بازار رضا کلا خیلی کیفیت ندارن البته شاید اون موقع که شما خریدی خوب بوده ولی در کل برای خرید جای خوبی نیست

بازار رضا کلا خیلی کیفیت ندارن البته شاید اون موقع که شما خریدی خوب بوده ولی در کل برای خرید جای خوب ...

چادرش بد نبوده من پارسال اسفند خریدم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اینکه خانم تنهان  هتل خودش ماشین با راننده داره که رفت وبرگشت با توقف داره یعنی خرید و غذا خورد ...

چی بگم

بهر حال بنظر من بحث هزینه زمان رو ک بسنجی رفتن ب طرقبه شاندیز و ندوست

رستوران یا فست فود داخل شهر اگه سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی بهم  

چی بگم بهر حال بنظر من بحث هزینه زمان رو ک بسنجی رفتن ب طرقبه شاندیز و ندوست رستوران یا فست فود دا ...

داخل شهر فست فود روبه روی باغ نادری 

پیتزا فقطططط از شبهای لبنان ولی باید تحمل صف طولانی شو داشته باشی

حالا نوبته توئه 

امروز روز جمعه ای منو ناهار ببر طرقبه شاندیز به صرف شیشلیک 😋😋😋😋😋😋😆

داخل شهر فست فود روبه روی باغ نادری  پیتزا فقطططط از شبهای لبنان ولی باید تحمل صف طولانی شو دا ...

روبروی باغ نادری رو ک نرفتم

پیتزا ۱ بار برو فرنو تو وکیل اباد.دیگه لیالی نمیری

فرنو خیلی با کیفیت تره و طعمشم خیلی بهتره.البته خب بستگی ب حساسیت حس چشایت داره ک طعمشو حس کنی یا ن

من طرقبه نمیامممممم  

گرونه 

بیا ببرمت فرنو

روبروی باغ نادری رو ک نرفتم پیتزا ۱ بار برو فرنو تو وکیل اباد.دیگه لیالی نمیری فرنو خیلی با کیفیت ...

نه ما چشاییمون حساسیت نداره فقط شما حس میکنی

من از فضای بسته متنفرم از لیالی بگیرم هم میبرم خونه 

خوردن غذا فقط تو فضای باز رو می پسندم  رستوران های طرقبه شاندیز رو بخاطر فضاشون میرم وگرنه غذای خوب خیلی جاها دارن 

کلا سلیقم طبیعت دوسته عاشقق فضای سرسبز آبشار رودخونه م  وخوردن غذا تو این فضا رو دوست دارم