2777
2789
الماس شرق اگه سوغاتی لوکس بخوای خوبه وگرنه چیز خاصی نداره لباس از همه نوع چ بیرونی چ خونگی ب ...

ارره اونجا قیمتاش  خیلی خوبه

برای مانتو هم میتونی بری خیابون ایثار نزدیک همین بازار فردوسیه 

توی هیابون مفتح هستن 

یه مغازه توی ایثار بود اسمش vip ارمه 

اونجا مانتوهای جواهر دوزی مروارید دوزی شیکی داره ولی قیمتاش یکم‌بالا بود

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودم مانتو و چادر مشکی و چادر رنگی ولی جنس شیک و به روز میخوام برای دخترم هم که هشت سالشه لباس ...

در زمینه ی چادر نمیدونم واقعا....اخه من چادری نیستم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
مرسی جای گردشگری توس خوبه ببریمشون بچه ها رو؟

من خودم تاحالا نرفتم🫢

پارک ملت و طرقبه شاندیزم خوبه برید یه دوری بزنید‌

یه پارک‌ژوراسیک هم هست فکر‌کنم برا دایناسوراس

کوه پارک و رود پارک و این چیزام هست 

ولی من تاحالا نرفتم فقط شنیدم😂🫢

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
چهار باغ میگی

نمیدونم اسمش چی بود سمت روبروی در شعبه ۲ ی فردوسی بود

شما مشهدی؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
نمیدونم اسمش چی بود سمت روبروی در شعبه ۲ ی فردوسی بود شما مشهدی؟

بله ساکن مشهدم  

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
من خودم تاحالا نرفتم🫢 پارک ملت و طرقبه شاندیزم خوبه برید یه دوری بزنید‌ یه پارک‌ژوراسیک هم هست ف ...

راستش طرقبه شاندیز فقط وقت تلف کردنه و خیلی دور

غداها گرون.لوازم گرون.همه چی گرون.....

فقط ۱ مغازه هست دور میدون ولی عصر شاندیز سوغاتی و لوازم پوستی از پوست گوسفند و انواع حیوونا داره 

مثل زیر انداز

کفش روفرشی

پالتو و.....

از این چیزا اگه میخوان خوبه

همون پارک ملت میبرم کم ریسک تره دیگه حتما خوششون میاد

کدوم منطقه ساکنین؟

پارک ملت  پارک معمولیه ها چیز خاصی نداره.استخرشم فعلا خالیه و در حال تعمیر

اگه ماشین دارین پارک وکیل اباد فضای قشنگ تری داره

باغ وحشم کنارشه