2777
2789
عنوان

دسشویی مدام

122 بازدید | 12 پست

اصلا نمیتونم برم جایی همش باید برم دسشویی خسته شدم در روز نزدیک ۲۰ بار دسشویی میرم سونوگرافی کلیه  و آزمایش ادرار هم دادم چیزی نبود فقط توی سونو رحم نوشته بود مایع جزئی در حفره لگن یعنی مربوط به اون میشه؟کلافه شدم دیگه🤦‍♀️

ب دکتر نشون ندادی مگه

نمک زیاد نمیخوری

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش دادی؟

تکرر ادرار از علایم دیابت و عفونته

عفونت که نداشتی دیابتو بررسی کن 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من این مشکل و داشتم چن سال که سونو دادم متوجه شدم عفونت مثانه دارم اون مایع جزئی که زده احتمال زیاد عفونته

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
از اول اینجوری بودی یا تازگیا سردی کردی اینجوری شدی

از بچگی همیشه مشکلم همین بود منتها قبلا سنگ کلیه بود الان سنگ کلیه ندارم  نمیدونم چرا اینجورم

هیچکس اندازه من تکرر نداره

بیچاره شدم

امروزم تزریق داشتم

من سیستیت مثانه دارم

میرم هر هفته داخل مثانه لیدوکایین تزریق میکنم

برای تکرر ادرار چند مورد بررسی میکنن

دیابت

عفونت مثانه

افتادگی رحم یا مثانه

تبخال تناسلی

عفونت کلیه

کیست تخمدان 

فیبروم رحم

پاپ اسمیر

مثانه عصبی

من سیستوسکوپی کردم و التهاب مثانه داشتم

توروخدا دعا کن خوب شم دیوانه شدم

ایشالا مشکل شما هم حل بشه

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
هیچکس اندازه من تکرر نداره بیچاره شدم امروزم تزریق داشتم من سیستیت مثانه دارم میرم هر هفته داخل ...

انشالله که چیزی نیست  بد به دلتون راه نیاد♥️