2777
2789
عنوان

همچین کاریو بکنم؟(زن عموم)

229 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من یه عمو دارم ک سه تا بچه داره اولی 17دومی 8سومی 2زن عموم توی این 18سال زندگی میرفت قهر ولی زود برمیگشت 

پارسال قبل از عید رفت قهر هیچ کدوم از بچه ها رو نبرد حتی اونی ک یک سالش بود 

بعد یه مدت بر میگرده دوماه میمونه از عموم پول میگیره، یه روز سره پیاده روی دعواشون میشه عموم میگه دیگه نمیخام بری زن عموم هم فرداش قهر میکنه تا 6ماه نمیاد، وقتی هم میاد، بچه ی اخرو به خاطره یارانش میبره 

عموم فقط یه ماشین داش ولی واقعا ادمه خوبیه و هیچی کم نمیزاره 

زن عموم با رای دادگاه ماشینو میفروشه پولشو بر میداره 

دوتای دخترارو میبره بعد دوماه دختره دومی بر میگرده خیلی افسرده شده بود، دیشب گوشیمو میگیره ک اهنگ گوش کنه فک میکرد ما خوابیم ولی صدای هق هقاش از زیر پتو می اومد 

فک میکردم اونجا بهش زور میگفتن ک برگشته 

ولی امروز وقتی حالش بد بود فهمیدم مامانش با بچه ی کوچیکه (ملیکا) و این یکی دختره خونه ی دوس پسرش زندگی میکردن دوس پسرش سرهنگه و زنش فوت دشه خودش بچه داره پنج سالشه ولی پیش مادر بزرگ پدری زندگی میکنه 

دختره کوچیکه ی عموم بهش میگه بابا 

البته اینم بگم ک هنوز طلاق نگرفتن 

دختر دومیه میگه وقتی مرده از پادگان میتد ما دوتا رو میکنه تو اتاق مامانمو میبره تو اتاق میگف بعضی وقتا حتی تا سه شب بیدار میموندم ک مامانم نره پیشش 

عموم زن عمومو خیلی دوس داره انقد لاغر شده از وقتی رفته ک نگو 

پسرش عرق خور شده 

دختر دومیه هم ک همه ی پسرای  یه بار انگو#لش

دادن 

حالا من ادرس و اسم سرهنگه رو میدونم، ب نظرتون برم منزلشو پیدا کنم به پلیس بگم؟ یا ب عموم بگم 

دلم براشون خیلی میسوزه دختره هشت ساله تا مرز خودکشی هم رفته 

عموم دلش واسه بچه کوچیکش لک زده ولی اون ب یکی دیگه میگه بابا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من ادرس و اسم سرهنگه رو میدونم، ب نظرتون برم منزلشو پیدا کنم به پلیس بگم؟ یا ب عموم بگم  ...

به بابا و مامانت بگو خودت دخالت نکن

ببین اونا چی میگن

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

حالا من ادرس و اسم سرهنگه رو میدونم، ب نظرتون برم منزلشو پیدا کنم به پلیس بگم؟ یا ب عموم بگم  ...

کار به بقیش ندارم ولی زنگ بزن 123بگو دخترعموت در معرض خودکشیه و مطمئنی .مخصوصا که دوباره ممکنه برگرده پیش مامانت

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
همه ی قضایا به کنار روی دختر ۸ ساله اسم نزارید که همه ... خوب نیست. حتی اگر توی خانواده هم کسی خواست ...

عزیزم حقیقت پنهان کردن نمیخاد،منم جلوس هرکسی ک این حرفو بزنه باهاش برخورد میکنم ولی الان گفتم ک شما همه چیزو بدونیدو بخاید نظر بدید