2777
2789
بابا تخیلیه  پلیس پشت سرشون بود بعد عنر عنر این موتوریه اومد کنارشون پلیس کاریش نداشت  ع ...

آره دیگه همیشه تو فیلمها پلیس بعد از اینکه همه همدیگه رو کشتن پیداشون میشه😂مزخرف بود فک کنم دختره کابوس دیده

قاتل رضاست صدد درصد برید ببینید لباسی ک تنش بود  با مچ لباس موتوریه یکیه دقیقا  و ...

اره دیگه 

وقتی خواست گوشی رو بده ساحل بارضاحرف بزنه من گفتم الان ساحل جیغ میزنه

که گفت فرداحرف بزنید و اون بلارو سر بدبخت اوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ساحل نا نداشت حرف بزنه اونوقت فیلم بازی کنه خون از دهنش تراوش کنه

ی تحلیل هایی میکننا  

قاتل رفت و دود شد تو هوا ساحل همچنان داشت خون بالا می‌آورد 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
منم فک میکنم خواب میدیده از هوش مشکات باید بعید باشه ک تنها بفرستشون خونه

تنها نفرستاد کههه

مگه اون ماشین پلیس پشت سرشونو ندیدین؟

ولی خب ب درد نخوردن

همششش تقصیر صدراست ک ب رضا خبر داد

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو
بخدا اگه قاتل ی ادم ناشناس باشه ک سه فصل تو فیلم نیست یهو از جهنم دره پاشه بیاد میرم در خونه ای ...

ی ندا بده منم بیام 

عجیب کفری میشم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
واااااا  خواب تا کجا . گذاشتنش تو آمبولانس رفت  مادره پرپر شد پدر و صدرا بعد رفتن آمبول ...

آقا حتما باید بگم پردیس همون صاحل شما نوه عمه مامانمه حتما یه چیزی میدونم دیگه::::

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
تنها نفرستاد کههه مگه اون ماشین پلیس پشت سرشونو ندیدین؟ ولی خب ب درد نخوردن همششش تقصیر صدراست ک ...

اره ب رضا مربوطه و حروف اون حلقه نمیدونم چیه جریانش

خب پلیس وقتی میبینه ی موتوری با اون حالت مشکوک نزدیکشون میشه باید ی حرکتی بزنه دیگه

من میگم توهم ساحله 

کاربر سال ۹۶‌ ام
مسخره ها من که دیگه دوس ندارم ادامشو ببینم چقدرم لحطه به لحظه لحظات اخرو نشون داد😭

نزنیدماا

ولی من رو رضا پروانه کراشم حتی احتمال اینکه اون موتوریه رضا بوده باشه هم نه تنها از کراشم کم نکرد بلکه جذاب تر شد برام   

ببینم چرا اینقد بی رحمی کرده اخه ک ساحللل ک اینقد دوسش داشتو کشت

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو