2777
2789
عنوان

+تمکین کدوم خانومی مامور اورده خونش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیلمم این حرف گفته ها گفته در نبود شوهرت زنگ بزن بگو‌خودش تمکین زده خودشم نمیاد دیر ب دیر میاد من ...

این با چیزی ک تو تامیک گفتند فرق داشتا، گفتند باهاش دعوا راه بنداز و همون موقع زنگ بزن مامور بیاد بگو امنیت ندارم و....در برابر اینکار شما در صورتی ک شما نتونی اثبات کنی،همسرت میتونه شکایت کنه اعاده حیثیت کنه و بگه تهمت بوده

باز با وکیلت مشورت کن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
صورت جلسه شه اقدام کنند باید ثابت کنه در غیر این صورت یه هزینه ریز باید پرداخت کنه دادسرا

خب صورت جلسه کنم خونه دیر میاد؟

دادکاه پرونده تمکین امضا زده۸:۳۰شب خونه باشه