2777
2789
عنوان

+تمکین کدوم خانومی مامور اورده خونش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 53 پست
اجازه زن دسته شوهره مثلا من برم خونه مامانم(چون زندگیمون مشکل دار هس)همسرم زنگ میزنه مامور میگ تمکب ...

چ قانون کثیفی 

البته‌ تعجبی هم نداره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حضور خودش به مامور زنگ بزنم بگم دعوامون شده؟

استارتر یه سوال ازت دارم میخوای زندگی‌کنی یا جدا بشی؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اشتباه راهنمایی کردن ایشون . 

چون اون پرونده تبرئه میشه همسرت و میتونه ازت شکایت کنه

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

آره وقتی شوهرت هست دعوا کن باهاش بعد زنگ بزن ۱۱۰ بگو شوهرت باهات بحث میکنه تهدید به کتکت میکنه می‌ترسی و امنیت نداری اینارو بگو

دانش آموخته طب سنتی🥰
خودش زندگی نمیخواد صب۷میره۱۲,شب میادش بخ جدایی فک میکنم دیگه اره

این راهکاری‌ک یکی از دوستان دادن ک زنگ بزن مامور و بگو امنیت ندارم و... جز ضرر واست چیزی‌نداره و اوضاع رو بدتر میکنه

بنظرم بهترین کار اینه ک با مشاور صحبت کنی و اگر همسرت میاد مشاوره بهتر، اگر نمیاد خودت سعی کنی باهاش حرف بزنی و زندگیتون و تعیین و تکلیف کنید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم مشکلتون چیه . مردی که رابطه لازم باشه نزیکی نکنه هدفش ادامه زندگی نیست

اره خب هدفش ادامه دادن نیس

منم تمکین اومدم  محکوم نشم...

بتونم از طریقه نفقه اگ پرداخت نکرد جدا شم

این وسط مسطا خواستم راهی برای ادامه و زندگی باز کنم ولی وقتی نمیخواد چیگار کنم

این راهکاری‌ک یکی از دوستان دادن ک زنگ بزن مامور و بگو امنیت ندارم و... جز ضرر واست چیزی‌نداره و اوض ...

وکیلمم این حرف گفته ها

گفته در نبود شوهرت زنگ بزن بگو‌خودش تمکین زده خودشم نمیاد دیر ب دیر میاد من میترسم تو‌خونه

ضرر چی؟