2777
2789
عنوان

شپش خانوما کمک

200 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من توی یه جمعی بودم بعد چیز خاصی ندیدم اما از اون جمع که برگشتم حس کردم یه چیزی توی سرم حرکت کرد یه لحظه نمی‌دونم توهم زدم یا چی اخه روز قبلشم سرم ضربه خورد، توی اون جمع بچه کوچیکم بود میگم نکنه شپش زدم... دادم سه نفر نگاه کنن تو افتاب میگن چیزی نیست ولی خب میگم شاید یدونه است اولش اینا ندیدن. راهی ندارین که جلوش و بگیرم اگه هست یا متوجه بشم، مثلا چیز خاصی بزنم بیان بیرون. اینم بگم به شدت حساسم دو روزه نتونستم خوب بخوابم. کسایی که تاحالا شپش زدن چجوریاست؟ یه ناحیه از سرم انگار نبض میزنه یه چیزی حرکت میکنه(همون ناحیه ضربه خورده). فقطم یه ناحیه است. اگه میتونید راهنماییم کنید چیکار کنم.

واقعا مث اينكه سرت ضربه خورده

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ طی چند روز اینده پشت گردن وگوشت خارش شدید داشت اون علاعم اولیشه وگرنه انقد جذبش نکن حالام محض اطمینان برو حموم نرم کننده بزن موهاتو خیس شونه دونه ریز بزن بیا بیرون سشوار داغ داغ بگیر

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

کسی که شپش میگیره پشت گوش هاش قرمزی غیر عادی داره چون خون میکمه 

و اینکه نرم کندده بزنین تیکه تیکه شونه کشی کنین با شونه ریز.. هروقت حس کردین جایی رفتین آلوده است تا 1 هفته یک روز در میان این کار رو انجام بدین 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

شپش بعدش ک تو سر زیاد میشع قشنگ حس میکنی یه چی رو سرت راه میره مثه مورچه

اما از این شونه های مخصوص شپش بگیر جنسشم خوب باشه نه پلاستیکی 

بشین کنار نور موهاتو با دسه های ریز ریز از چن جهت شونه کن

اگه یه دونه های کوچیک پیدا کردی با ناخونات بترکون ببین صدا میده یا نه 

اگه صدا داد شپش داری

عزیزم من تنهذ راهی ک میتونم بهت پیشنهاد بدم شامپو دای لیس هستن ضد شپش و فوق العاده قوی یکبار ب موهات بزن بذار ۸ساعت بمونه بعد با شونه دندون ریز ک خودش داره موهاتو شونه کن و هفت روز بعد باقی مونده شامپوبزن ب موهات ب همون روش اول ک گفتم اینطوری اگ هرچی باشه نابود میشه