2777
2789
عنوان

بیمارستان زینبیه شیراز

3055 بازدید | 22 پست

خانمایی که اونجا رفتن برای زایمان 

چه طبیعی 

چه سزارین 

بیاین بهم کمک کنین.

اصلا حس خوبی نسبت به این بیمارستان ندارم.چون مورد خاص هستم حتما باید برم اونجا.شبهاخواب ندارم.

اونجا چه طوره؟

خدایا مواظب پرسامم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتراش اساتید دانشگاه هستن منم مجبور بودم رفتم به خاطر شرایطم باید حافظ هم میگفتن بد من خیلی راض ...

خیلی میترسم 

مخصوصا زایمان طبیعی

خدایا مواظب پرسامم باش
برا خواهرمم زده زینبیه چون مورد خاص هست بد نیست اون یکی خواهرمم زایمان کرد بد نبود 

وااای خیلی بده ادم نتونه هیچکاری کنه و مجبورش کنن.

خدایا مواظب پرسامم باش
برا خواهرمم زده زینبیه چون مورد خاص هست بد نیست اون یکی خواهرمم زایمان کرد بد نبود 

معذرت میخوام مورد خاص یعنی چی؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

مامان من حدود سی سال پیش بهش گفتن فقط بچتو زینبیه می‌تونه به دنیا بیاره فقط بعد مامانم چون اون زمان مرد بوده میره مسلمین قبولش میکنن

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
مامان من حدود سی سال پیش بهش گفتن فقط بچتو زینبیه می‌تونه به دنیا بیاره فقط بعد مامانم چون اون زمان ...

همین الانم به من گفتن حافظ میشه 

ما رفتیم ولی گفتن دیگه ما مرکز پرخطر نیستیم فقط زینبیه امکانات داره.

خدایا مواظب پرسامم باش
همین الانم به من گفتن حافظ میشه  ما رفتیم ولی گفتن دیگه ما مرکز پرخطر نیستیم فقط زینبیه امکانا ...

شما یک سر مسلمین برو

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

من رفتم زایمان ورسیدگیش خوب بود ولی اصلا تمیزنبود بشدت کثیف 

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
من رفتم زایمان ورسیدگیش خوب بود ولی اصلا تمیزنبود بشدت کثیف 

عزیزم مورد خاص یعنی چی؟ برای چی باید برن بیمارستان زینبیه؟ 

خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻