2777
2789
عنوان

طلای اب شده

29528 بازدید | 36 پست

خانواده یه مبلغ پولی دارن 

میخوایم الکی تو حساب نمونه 

طلای اب شده مدنظرمه 

گزینه خوبی هست" طلای اب شده" ؟

برای خرید "طلای اب شده" به چه چیزایی توجه کنیم ؟

مثلا ناخالصی نداشته باشه ، 

طلای ۱۸ عیار باشه 

فاکتور و ...

چه چیزایی توجه کنم برای خرید طلای اب شده ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای آب شده باید خیلی حرفه ای باشی و مبلغ خیلی بالا بگیری به نظرم الان قیمت ها اومده پایین سکه امامی بهترین انتخابه بعد از اون طلای دست دوم

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

خرید و فروش  طلای آب شده به مشتری خانگی ممنوع و غیرقانونی و امکان دردسر زیاده. 

آزمایشگاه‌های ری‌گیری اصطلاحا خیلی‌هاشون خط می‌اندازند. (عیاری که اعلام می‌کنن غیر واقعی‌ه) 

اگر اصرار به خرید طلای آب شده داشتید حتما از آشنا و از شمشی که توسط  آزمایشگاه‌های معتبر ساخته شده بگیرید و از سامانه آنلاین عیار طلا، انگ‌ش رو وارد کنید تا از عیارش مطمئن بشید. 

در کل خرید سکه بانکی بی‌دردسرتره.

فقط حواستون باشه هیچ حکاکی خاصی نداشته باشه و در کل ناخالصی نداشتهباشه و اینکه صد البته برای خرید مواظب باشید کلاه سرتون نذارن خرید شمش حتما باید با یکی باشه که بازار و خرید طلا رو بلد باشه من با داداشم میرم همیشه اینا رو سر در میاره