2777
2789
خدا دوستتو رحمت کنه گلم مرسی از توضیحت مهربون  بخدا یک هفتس دارم واسه افسردگیم میرم روانپزشک ق ...

ممنونم عزیزم خیلیییی کار خوبی کردی پیش روانپزشک رفتی من نرفتم و بعد از ۷سال هنوزم دارم عذاب میکشم اکثر شبا خواب دوستمو میبینم مطمئن باش وقتی اروم تر بشی میاد توخوابت میدونستی اموات میان به کسایی که دوست دارن سر میزنن؟

پس سعی کن بی تابی نکن هروقت عشقت اومد و دیدت غصه ناراحتی شمارو نخوره قشنگم😘

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خواب قیافه ی دوستتو هم میبینی ؟ چی بهت میگ

آره میبینمش حتی دیشبم خوابشو دیدم

خواب می‌دیدم دارم سلفی میگیرم و یهو روح‌دوستم که کنارم بود عکسش تو سلفیم کنارم ثبت شد خیلی خواب عجیبی بود🥺

ما خیلییی برنامه ها واسه ایندمون داشتیم دوستم خیلی زود تنهام گذاشت🥺الان همیشه خواب میبینم برگشته پیشم🥺 بهش میگم کجا بودی این همه سال🥺 میدونی مامانت چقدر عذاب کشید🥺

باهم میریم کلاس هایی که دوست داشتیم بریم🥺بهش میگم حالا تو اومدی میتونیم باهم درس بخونیم🥺

آخه ما سال کنکورمون بود که دوستم رفت  ومنم همه چیزو کنار گذاشتم🥺💔💔

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید